Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi a baja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?

Figyelt kérdés

2023. júl. 14. 16:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 anonim ***** válasza:
10%

Nem a mássággal van baj. B*zik mindig voltak van am és lesznek.

Azzal van baj hogy ezt erőltetik. Felesleges. És csak a széthúzást generálják vele.

“Szenzációhajhászás

2023. júl. 15. 08:58
 32/136 A kérdező kommentje:
#31 Ha szerinted egy ilyen felirattal hogy NYITOTT-SZABAD-BOLDOG padot tesznek ki az politika ezzel nem tudok mit kezdeni. Sajnálom.
2023. júl. 15. 12:52
 33/136 A kérdező kommentje:
#32 Tájékozatlan vagy és vagy tanulatlan megértem az ostoba kijelentésedet . A társadalomnak mindig is szüksége lesz segédmunkás szintű egyedekre . Pont.
2023. júl. 15. 12:53
 34/136 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező.

Elvárás hogy elfogadjanak, sőt propagálod de te a veled nem egyező nézetekre rendre azzal jössz, hogy az illető segédmunkás EQ,IQ hiányos stb.

Biztos jó az irány?

A pad jelentése ennél több mint ami rá van írva. Pontosan tudod te is. Pontosan tudják ezt a politikusok is(legyenek bármilyen eszme képviseletében).

A politikus politizál mert ebből él. Ha ezt te nem látod, a te gondod.

ÉN elfogadom ezt, max nem értek egyet vele.

Ha eképp gondolkodnál vagy gondolkodna más is talán nem lenne túllihegve ez az egész meleg kérdés.

Nem trendi.

Magánügy.

2023. júl. 15. 13:03
 35/136 A kérdező kommentje:
#35 Hogy lenne már ez magánügy? Láttál már embert úgy létezni, hogy magánügyként kezeli a szexualítását? Én még nem.
2023. júl. 15. 18:08
 36/136 anonim ***** válasza:
89%
Ha a padnem csak a pride miatt lett volna bedobva hanem év elején csinálják társadalmi támogatással,úgy hogy megszavazza a testület akkor azt mondom szép gesztus.De így csak egy levitézlett politikus akar bekerülni a hírekbe mert tudta hogy ez lesz..Ja és képben vagyok 3 diplomás 9.kerületi mérnök vagyok.
2023. júl. 15. 18:39
 37/136 A kérdező kommentje:

#37 Abszolút nincs igazad de jogod van ebben a buborékodban élni . Szted ha év elején csinálják akkor erre nem lett volna ez a nci hiszti ? Eléggé naív vagy , vagy pedig ha nem naív akkor ugyanaz az az agymenet mint a ncik. Ha 3 diplomás vagy azsemmit sem jelent homofóbia szempontjából. Bemásolok ide egy értelmes összegzést erről az egészről. Persze tudom, hogy hiába aki baranyikriszinázik ilyen módon ahogy Te is teszed .Hiszen mennyire kell fidessjobbágynak lenned ehhez ha már így ...

Vekerdy Tamás egykori pszichológus is megmondta, hogy sehol sincs annyi elfojtott homoerotikus hajlamú ember, mint a jellemzően agresszív, katonás férfitársaságokban, mint pl fociultrák, vadászkörök, stb. Ha valaki tisztán heteroszexuális és zavarja ez a téma, akkor egyszerűen nem foglalkozik vele, kizárja, ignorálja. Akinél viszont ez állandó téma, annak dolga van vele, különösen, ha annyira mozgatja, hogy valahová odamenjen emiatt, energiát áldozzon rá, stb.

2023. júl. 15. 19:24
 38/136 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!37-es vagyok,te élsz buborékban,vagy fizetnek hogy ilyen butaságot írj..Nem vagyok homofób..Nehezen is lehetnék ha a legjobb barátom meleg,s voltunk is az esküvőjén,ahogy az IT-ba ahol dolgozom sok a meleg,külföldi munkatárs.De kérdezz meg te is egy ket meleget,hogy ez a fajta kényszercselekvés amit Baranyi és társai tesznek mennyire kontraproduktiv a melegeknek..A legtöbb meleg barátom ugyanúgy elítéli őket..Te élsz itt buborékban,aki nem hiszed el hogy a melegeknek is elege lehet Baranyi és társaiból..
2023. júl. 15. 19:29
 39/136 A kérdező kommentje:
#39 Sajnálom ha a Te meleg barátaid is ilyen faxul látják ezt a helyzetet . De mondjuk tudom, hogy léteznek meleg közösségen belül is olyanok akik a melegházasságot se értik hogy minek is az és még sorolhatnám. Ezeken már csodálkozni sem szoktam. Aki ennyire képes összemosni fogalmakat , történéseket az bezony egy különálló buborék. Mert ugye ez a pad téma ha januárban került volna ki nem lett volna ez a hiszti mint akár most a Pride előtti időszakban? Hááááát..... Izlandon stb országokat említhetnék még hasonló padokkal , utcakövekkel, Bécsben zebrák vannak szivárvány szinnel lefestve( az év minden napján ) de Ti épp a baranyikrisztinázás fóbiátokkal vagytok a buborékotokban ....és még én vagyok a buta :)
2023. júl. 15. 19:38
 40/136 anonim ***** válasza:
19%

Ez ég üzenet.

Szó sincs toleranciáról meg elfogadásról. Ez megint csak egy üzenet, hogy már 0-24-ben homopropagandát tolnak minden egyes filmben, sorozatban, könyvekben is, mindenhol. Egy újabb alkalom, hogy agresszíven az emberek pofájába nyomják a propagandát.

Ferencváros lakóiból mutass egyetlenegyet, aki kérte, kérvényezte, hogy ilyen legyen a pad.

Senki sem kérte. És ha toleránsék annyira toleránsak, miért nem tolerálták, amikor visszafestették?

Vagyis undorító álszentség az egész. Megint a társadalom teszelése, a határok feszegetése (hova már??)

Ha senki hozzá se nyúlt volna a padhoz, akkor az üzenet az, hogy itt ezt IS lehet. Ezt is benyeli a nép. Jövőre már nem csak ez az egy pad hirdetné a propagandát, hanem az összes ferencvárosi. Ha azt is benyeli mindenki, utána meg már a köztéri fák is mondjuk. És így tovább.

Így működik az agymosó propaganda. De ugyanez a gondolatmenet igaz bármire, filmekre, iskola foglalkozásokra, stb. Csak borzasztóan elszomorító, hogy ezt ennyien nem látják át és annyit látnak belőle, hogy egy egy ártatlan padot átfestegetnek a gonosz nácziak...

2023. júl. 16. 09:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!