Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eddig kb.1200 pasival szexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).

Figyelt kérdés

Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).

A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.

Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.

A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.

Végül is ez elítélendő vagy nem?

2023. máj. 7. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő. Inkább szánalom keltő, akkor is ha megtörtént, meg akkor is ha ez csak egy fantázia és valóságnak hazudod.

Én pszichológust mindenképpen felkeresnék a helyedben, mert van mit helyretenni.

2023. szept. 26. 19:37
 72/73 anonim ***** válasza:

Cseszheted a 3havonta szűrést, ha minden nap más valakivel analizáltatod magad... Ha beüt a mennykő, gyakorlatilag eső után köpönyeg.

"Én csak utat mutatok, hogy van kiút, ehhez még fel sem kell költözni, van vonat, busz is és garantálom, ha ráéreznek a pesti éjszakák ízére, gyönyörére, nem fogják megbánni, hogy kitörtek az otthoni magányból." - Ezt az utat inkább ne. Ugyanolyan magányos vagy mint a többiek, csak ezzel a létformával temeted a magányodat és mire észbe kapsz, hogy társat keresnél, valószínűleg ott rohadsz majd a Romeo-n, mint a nagy többség.

"Ma már kicsit visszafogottabb vagyok, tényleg jó lenne már egy komolyabb, állandó társ, de ilyet találni nehezen tudok." - Ha netalán sikerül valakivel két összetett mondaton is túljutni, lehetőségekhez mérten próbáld meg elódázni a szexuális előéleted. Ha komolyan állsz a dolgokhoz, engem később sem zavarna hányan qrtak meg. Még az ismerkedés alatt elkergetnélek szűrésre, vagy ha félsz egyedül, akkor elkísérnélek, de nem mindenki van így bekötve, úgyhogy majd ezzel azért számolj... ;)

júl. 16. 20:22
 73/73 Laly1972 ***** válasza:
82%
Szivesen szexelnék veled!
júl. 28. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!