Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).
Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).
A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.
Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.
A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.
Végül is ez elítélendő vagy nem?
Nem elítélendő. Inkább szánalom keltő, akkor is ha megtörtént, meg akkor is ha ez csak egy fantázia és valóságnak hazudod.
Én pszichológust mindenképpen felkeresnék a helyedben, mert van mit helyretenni.
Cseszheted a 3havonta szűrést, ha minden nap más valakivel analizáltatod magad... Ha beüt a mennykő, gyakorlatilag eső után köpönyeg.
"Én csak utat mutatok, hogy van kiút, ehhez még fel sem kell költözni, van vonat, busz is és garantálom, ha ráéreznek a pesti éjszakák ízére, gyönyörére, nem fogják megbánni, hogy kitörtek az otthoni magányból." - Ezt az utat inkább ne. Ugyanolyan magányos vagy mint a többiek, csak ezzel a létformával temeted a magányodat és mire észbe kapsz, hogy társat keresnél, valószínűleg ott rohadsz majd a Romeo-n, mint a nagy többség.
"Ma már kicsit visszafogottabb vagyok, tényleg jó lenne már egy komolyabb, állandó társ, de ilyet találni nehezen tudok." - Ha netalán sikerül valakivel két összetett mondaton is túljutni, lehetőségekhez mérten próbáld meg elódázni a szexuális előéleted. Ha komolyan állsz a dolgokhoz, engem később sem zavarna hányan qrtak meg. Még az ismerkedés alatt elkergetnélek szűrésre, vagy ha félsz egyedül, akkor elkísérnélek, de nem mindenki van így bekötve, úgyhogy majd ezzel azért számolj... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!