Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentősége annak, ha meleg vagyok, de álmomban a legjobb barátnőmmel szexeltem?
Elég furcsa volt, mert rengeteg szex álmom volt már, de csak pasikkal. 😂😂😂
Szóval ezt így nem tudom hová tenni, hogy ez miért volt. Legjobb barátnőm a lány, szinte minden nap beszélünk/találkozunk is. Nem gondoltam rá soha szexuálisan, full meleg vagyok.
Én álmomban anyummal csináltam, reggel el is kapott az undor. Nyilván sose gondolok ilyesmire.
Az álom csak álom, nem kell túlgondolni.
22N
Még a gimiben volt egy ragyogó biológia oktatónk, aki a pszihológia mellett az álmoról, Nem elfelejthetö módon az álomfejtésröl is tartott nekünk órát.
Tehát az álom azért van, mert az agyunk is kipiheni a napi fáradalmakat. Feldolgozza, ami történt a nap folyamán. Ez a feldolgozás lehet felnagyítva, vagy kívánság is. Csak olyat nem tudunk álmodni, ami NEM történt meg velünk, hiszen nincsen kép róla.
Ebben az esetben a kérdezönél valószínüleg álmában elöjöttek az életbeni elvárások, ezért feküdt le a barátnöjével, mer úgy illik. De, hogy dugás nem volt az álmában, az szinte biztos. Kívánság lehetett, mert szexelni akartál, felnagyítás, mert nem reális az álmod.
Nem kell megijedni, ettöl az álomtól még rendes ember maradsz.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!