Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én egy fiatal srác vagyok és a legjobb barátom elég depis és szerintem belém szeretett. Nemrég szakítottam a barátnőmmel össze vagyok zavarodva és nem tudom mitévő legyek. F
Figyelj az előbb ìrtad le, hogy szeretetre vágysz. De ha szeretetet szeretnèl, adnod is kell cserèbe. Szerintem nincs semmi baj avval hogy ez megtörtènt köztetek, csak most el kell döntened mit szeretnèl, hogy kèpes vagy viszont szeretni ezt a fiù-t vagy nem. Szerintem várj egy, kèt hetet amìg valahogy sikerül feldolgoznod az előző kapcsolatod. Ha sikerült letisztáznod ezt magadban, akkor ülj le, ès beszèld meg vele, mi is törtènt akkor.
Sok sikert :)
"Egy nagyon aranyos szelíd természetű fiú, szép gesztenyebarna félhosszú haja van. de nem lány."
Napi cukiság <3 :)
Amúgy meg jól gondold meg a dolgot. Ha beléd szeretett, de te nem vagy szerelmes belé, akkor nagyon óvatosan és őszintén kezeld a helyzetet, mert olyan sérülést szenvedhet a srác, amit nehezen hever majd ki.
Szerintem gondolkozz a helyzeten és vele is beszélgess róla sokat. Ha nem vagy meleg vagy bi, akkor hiába szeretnéd, nem fog menni a dolog. De a leírtak szerint ezzel nem lesz baj :)
Ahogy látom nem igazán vagy megrázódva attól, hogy egy pasi megcsókolt... Lehetséges, hogy te is mélyebb érzéseket táplálsz iránta, mint barátság? Abban sem lenne semmi kivetni való, de ha nem, akkor ne játssz az érzéseivel, mert nagyon padlóra tudod vágni. Hány évesek vagytok egyébként?
22/mf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!