Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiatal anyukák, kismamák!...

Fiatal anyukák, kismamák! (18-24) Hogy alakul egy napotok? Hogyan élitek meg az anyaságot/várandósságot? Tervezett baba? Bánjátok, vagy a legjobb döntésetek, hogy megszületett/megtartottátok?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 17:03
 1/4 nanaszka ***** válasza:
48%
24 vagyok.... várom a másodikat.... nagyon szuperek a napjaink.... kiscsajom tünemény. élvezet vele eggyütt lenni 1 éves 4 hónapos.mindenben akar segíteni... olvasunk rengeteget, és hogy elindult a szája egyre többet nevetek rajta:) vártunk rá is és most a picire is... életem legjobb döntése
2016. márc. 2. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
20 éves vagyok. Eddig nagyon nehéz a terhességem, és lelkileg se vagyok a legjobban. Nemsokára fogok pszichológushoz is menni. Nem bánom hogy megtartottuk de előre félek hogy mennyire nehéz lesz. A terhesség is sokkal nehezebb mint amire számítottam, bár nekem alapból nehezebb mint másoknak. Kórházban is voltam meg minden...
2016. márc. 3. 11:07
 3/4 anonim válasza:
21%
20 éves vagyok. Az első babát várjuk. 1 és fél éve próbálkozunk úgyhogy most nagy az öröm :) Itthon vagyok,nem dolgozok úgyhogy azért nehéz lefoglalnom magam nap mint nap de már nagyon várom,hogy megszülessen. Párom is nagyon oda figyel rám,amiben tud segít itthon. Mindig vesz nekem valamit,amiről tudja,hogy szoktam kívánni és állandóan a pocim simogatja :) A rosszullétes időszakon már tűl vagyok. 19. hetet pont ma töltöttük be :) Már rúgdos kb 3 hete rendesen,de a párom csak nagyon rikán érzi meg. Nagyon várjuk a picurt. Boldog babavárást mindenkinek :)
2016. márc. 4. 08:40
 4/4 anonim válasza:
69%
18 vagyok. Szeptemberben szultem imadom,boldog vagyok. Nem mondom azt hogy neha ne lennek ideges vagy hogy ne lenne nehezebb, de ettol eltekintve eletem legnagyobb ajandeka.
2018. márc. 4. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!