Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátság marad vagy párkapcsolattá alakul?
6 éve vagyunk legjobb barátok. Neki volt már egy kapcsolata azóta, nekem pedig több randim, de kapcsolatom nem.
Furán hangozhat, de 6 év után elkezdtük mondani, hogy nem akarjuk elveszíteni a másikat (és ezt ő is mondta nekem :)) összekulcsolni a kezünket(1 hónapja kb), és múltkor többször át is ölelt amikor átmentem hozzájuk(1 hete), a combomra tette a kezét, stb. (Viszont még sosem puszilkodtunk, máig sem)
A találkozásunk után már rögtön este beszéltünk, és akkor még minden rendben volt. Másnap már elkezdett kerülni.
Régen én voltam belé szerelmes, és azt hiszem, még most is így van.
A női megérzésem azt sejteti, hogy ő is ezt érzi.
És ha igen, akkor mit lépjek? Ha az lépésnek számított, akkor ő mostanában keresi velem a testi kontaktust.
És ha előkészítenék egy "romantikus" estét és megcsókolnám, azt...hogy tegyem? Egyáltalán jó ötlet? Nem félek attól, hogy tönkre tenné a kapcsolatunkat, inkább attól, hogy hogyan reagálna rá.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!