Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem alakul köztünk vagy barátság?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel egy ideje kezdünk összemelegedni.Rengeteg közös programot szervez kettőnknek,sétálni szoktunk,Állatkert,elvisz a kedvenc helyeire, és nemrég még filmezni is hívott hozzájuk.Úgy érzem,hogy kedvel, mert minden alkalmat megragad h együtt legyünk, de még nem történt más, csak ölelés.Van esély, hogy talán így udvarolgat nekem, vagy egyszerűen csak barátkozik?2011. dec. 3. 08:10
1/7 anonim válasza:
Ezt három hónapja rólam is kérdezhették volna. De szerencsére megértette a lány, hogy ez már több, mint barátság.
2/7 A kérdező kommentje:
És te léptél, vagy ő?Vagy egyszerűen csak alakult?
2011. dec. 3. 08:32
3/7 anonim válasza:
Tuti hogy szerelmes beléd, hiszen próbál minél többet veled lenni. Nem hiszem hogy barátkozni akarna csak, kivéve ha mindenkivel ezt csinálja, de gondolom csak veled ennyire. Szerintem fél, hogy elszúrja.
4/7 anonim válasza:
A zárójeles részt nem muszáj elolvasni, nem fontos :D
8:46 vagyok, gondolom te is szeretnél összejönni vele, mert akkor nem menél vele mindnenhova. Próbálkozz te, vagy ebből nem lesz semmi.
Kezdés ként csókold meg :) Attól én biztos felbátorodnák (kivéve ha csúnya vagy hahahaha)
5/7 anonim válasza:
Leginkább az egyszerűen csak alakult a helyes kifejezés.
Mindketten tettünk lépéseket.
6/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem csak barátságból visz mindenhova.
Mégis, milyen haverját viszi egy pasi állatkertbe? :)
Egyébként hány évesek vagytok? 10-12, hogy ennyi közös program után sem jutottatok tovább?
7/7 anonim válasza:
Filatalság bolondság. ez bizony egy szerelmese te lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!