Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel tegnap arról beszélgettünk, h kivel volt eddig a legjobb neki a szex. Szerintetek?
Nem, nem engem mondott.
Sőt, mikor megkérdeztem h velem milyennek értékeli, ez volt a válasza: nem vagyok oda veled a szexért.
Ti mit szólnátok egy ilyen kijelentés után, és mit éreznétek?
Elvileg én okoztam neki élete második... és azóta sokadig orgazmusát, igaz nem dugással, hanem nyalással.
Én szerettettem meg vele a nyalást, korábban senkivel nem élvezte. De mostmár valamiért úgy érzem velem sem.
Sok partnere volt, így van gyakorlata, jó vele.
Engem lesokkolt ezek ellenére amit mondott. Azt hittem jó velem. :(
“Nem vagyok oda veled a szexért” :(
Én férfiként minden alkalommal elélvezek a szextől, mégis tudok különbséget tenni, melyik szex jó, és melyik nem. Például lehet marha unalmas, egyhangú, fantáziátlan, stb.
De ettől függetlenül megértem, milyen lehetett hogy így az arcodba kapod az a véleményét, sajnálom.:( Nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez a kapcsolat.
Szerintem se vedd a szívedre. Mi lányok elég nehéz esetek vagyunk ilyen téren. S mindig lesz egy valaki akivel a legjobb volt valami miatt.. Lehet nagy szerelme volt a lánynak, vagy valami más miatt kapott benne különlegességet. Ettől még ne törjön le téged. Pláne ha orgazmust is tudsz neki csinálni (pl.nekem meg nem volt).
Fel a fejjel ez nem jelent semmi rosszat rád nézve.
22l
Én szakítanék vele. Ez így hatalmas bunkóság.
Fel lehetne hozni a témát máshogy, de ez oltári nagy paraszt viselkedés volt. Simán dobd ki.
#4- köszi, én felpontoztalak.
De nem tudom elengedni ezt a mondatot. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!