Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eddig kb.1200 pasival szexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).

Figyelt kérdés

Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).

A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.

Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.

A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.

Végül is ez elítélendő vagy nem?

2023. máj. 7. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Viszonylag kicsi a valószínűsége hogy dupla hatost dobsz, de ha sokszor dobod el a kockákat, akkor előbb-utóbb egészen biztosan bekövetkezik. Erre gondolj. Hiába védekezel, minél több emberrel szexelsz, annál valószínűbb hogy valamikor bekövetkezik a baj.
2023. máj. 7. 10:28
 22/73 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, meleg vagy. Nagyon meleg. Lapozzunk tovább.
2023. máj. 7. 10:31
 23/73 anonim ***** válasza:
100%
Bocs' de ez évente, vagy havonta volt ennyi akkor?! :LOL
2023. máj. 7. 11:09
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

Már a travis kérdésednél is felmerült bennem, hogy te lehetsz az a csávó, aki ilyen ezres nagyságrendben tolja és időnként rendszeresen beszámol róla, ha újabb kerek számot ért el éppen. Most látom, hogy tényleg te vagy az.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Hány éves vagy amúgy, hogy még ismerted és használtad a TXT 811-et?

2023. máj. 7. 11:22
 25/73 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vagy 70+ szerintem és igénytelen faszik jártak benne állandóan.
2023. máj. 7. 11:32
 26/73 A kérdező kommentje:

Nem 70+ ok jártak bennem. Traviként ez külön csemege nekem a szexelés. Tehát most itt járok.

Vannak pasik állítom akik még életükben nem is voltak meleg szórakozóhelyen! Nem értem őket, vajon mire vágynak? Milyen a szexuális életük?

Az, hogy vidéken laknak, ezt meg lehet oldani,utazással. Én is olyan voltam régebben, hogy még azt sem tudtam mi a passzív,aktív vagy travi.

De, mára már tudom, ez belülről jön, csak sokan elfojtják érzéseiket, szexualitásukat.

2023. máj. 7. 12:26
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
Ok. Nem érdekel minket.
2023. máj. 7. 12:32
 28/73 anonim ***** válasza:
100%
Jó időre eltűntél kérdező, nem hiányoltalak. Te vagy a bolond, aki büszke rá hogy hímringyó.
2023. máj. 7. 13:47
 29/73 A kérdező kommentje:

28#. Végül is sok fétise van az embereknek! Talán mindenkinek van valami, amit jobban szeret a szexben, vagy éppen nem szeret.

Én leírtam mit szeretek, az hogy hímringyó nem tudom beleillik-e ebbe vagy sem, először azt kellene tisztázni, hogy mit jelent pontosan! Akár mit is jelentsen, ha ez rám illik, nem szégyenlem!

Én már túlestem azon a félős,vaskalapos kockafejű elvárásokon, hogy a férfi az csak fehér gatyában ül, fekete kalapban, és szalonnát majszol.

Valahogy már más világ van, és szeretem kiaknázni a lehetőségeket és megélni vágyaimat!

(de tudod mit? Nem csak én, akik lejönnek ilyen helyekre vagy kimennek a szabadba, ők is felszabadultak.).

2023. máj. 7. 14:18
 30/73 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mertarthatnád magadnak, gyökér.
2023. máj. 7. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!