Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).
Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).
A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.
Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.
A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.
Végül is ez elítélendő vagy nem?
11#. Szerintem elég 3 havonta. Mivel gumival dugatok.
Síkosítót, gumit hetente szoktam venni. A tubusos nagyon jó, jobban csúszik, mint a durex, az kicsit ragadós.
NAGYON KEVÉS a 3 havi szűrés! Tulajdonképpen aki veled valamilyen formában kontaktba kerül, csakis a szerencsén múlik hogy mit szed össze. A nemi betegségek multiplikátora vagy.
Tegyük fel január 1.-én elmentèl szűrésre, minden ok. Január 4.-én befertőz téged valaki valamivel, azt meg te szórod egészen majdnem 3 hónappal későbbig…
Aztkb egy napi átlag 3 emberrel számolva: kb 85 nap x 3 = 255 ember…
Borsóddzik a hátam.
13#. Ez, amit írsz elméletileg jó lehet. De, eddig nem kaptam meg semmit.
Ez szerintem túlzás, amit írsz. Ha teljes biztonságra akarnánk menni, akkor nem kellene szexelni, az a biztos.
De, mivel emberek vagyunk, a szexre szükség van, így azért érdemes szexelni. Nézd, a számba is mehet, de inkább szeretem ha az arcomra megy és onnan csorog le. (sőt, nevetni fogsz, néha rajta hagyom fél óráig is, a többiek, hogy lássák, ez a fétisem.).
Én megértelek. Ezt akarod és vállalod is. Talán én is csinálnám ha nem lenne egeszségügyi kockázata.
Amúgy hogy kivitelezed. Marmint hol? Hogy ne fuss bele agresszív idiotákba.
16 és 17 hozzászóló! Igen, igazatok van mindkettőtöknek elméletileg.
Na persze olyan is van, hogy valaki nem élvez el! Jártam már úgy sokszor, hogy szoptam.szoptam....már 15 perc..20perc...25perc eltelt, de nem élvezett el.
Van persze olyan is, aki 5 perc után elélvez. A dugatás, huuu...na ez is változó! Először is, fel szoktam szopni, de van akinek nem lesz elég kemény a dugáshoz. Ezért érdemes előtte jól kitágítani és síkosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!