Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 eves fiu vagyok, tobb mint 1 éve nem szexeltem senkivel, és félek nyitni az emberek felé szexuális téren , szerintetek mit tegyek? Ja es meleg vagyok, félek hogy milyen lenne a szex újra , és félek hogy fájna
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 11:01
1/14 anonim válasza:
Ha meleg vagy, miért a hetero kategóriába írod?
2/14 anonim válasza:
Egy év az nem olyan hosszú idő. Ha régebben már szexeltél, akkor mi változott, hogy félsz nyitni?
3/14 steven95 válasza:
21 évesen csináltam először. Most 26 vagyok és 4 éve nem csináltam. Nem a világ vége, van időd fejlődni. :)
4/14 anonim válasza:
Négy év kihagyás az már sok. Mi oka van?
5/14 anonim válasza:
Az a partneren múlik, de ha figyelmes és kedves, akkor biztos nem fájna. Egyébként meg több módja van a szexuális együttlétnek, fokozatosan is lehet egyre több dolgot csinálni, nem kell azonnal a közepébe vágni az első alkalommal. Hogy mit kellene tenned? Megfelelő partnert találni hozzá és azután már történnek maguktól a dolgok. 😊
6/14 steven95 válasza:
2 évig tartó vágyódás valaki után akivel csak 2-szer randiztam. Az utolsó két évben meg nincs szoc életem :D
7/14 anonim válasza:
Huu pedig lehet rendbe kéne tenni azt a szociális életet,mert minden elrobog melletted mint a gyorsvonat.
9/14 Tomik34 válasza:
Csak kérdezném hogy a kereszt neved nem Levente?
10/14 anonim válasza:
Nekem is régen volt szex. Engem is érdekelne, hogy fog fájni? Vagy megint bele lehet jönni könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!