Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor szexeltetek először fiúval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szexeltetek először fiúval?

Figyelt kérdés

Barátommal eljutottunk oda, hogy szeretnénk lefeküdni. Még egyikünk se csinálta fiúval, ezért még nem vagyunk jártasak ebben. Melyik pózokat tudjátok ajánlani? Nektek mikor történt először?

Homofóbok kíméljenek!

2021. máj. 22. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Első, behatolásos szexem 20 évesen volt. Ha jól emlékszem misszionárius pózban nekem, a tapasztaltabb partneremnek pedig én kutya pózban csináltam.
2021. máj. 22. 21:48
 2/8 Endura ***** válasza:
100%
Szerintem elsőként a lovagló póz az,amit ki kellene próbálnotok.Ekkor a passzív fél tudja szabályozni milyen sebességgel fogadja be a péniszt és aztán szabályozni a ritmust.Látjátok egymás arcát,lehet közben smárolni és mivel minden az arcra van írva,látni hogy ki mennyire élvezi a szexet.Ha már belejöttetek a szexbe,ezután már bármilyen más pózt ki lehet próbálni,nem kell egy póznál megállni egy menet alatt sem.A változatosság(tovább)gyönyörködtet és meghosszabbítja az aktus idejét is.
2021. máj. 23. 05:16
 3/8 Endura ***** válasza:
100%
2-es vagyok.27 éves koromban történt az első,addig minden téren( kivéve a horoszkópom) szűz voltam.
2021. máj. 23. 05:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 évesen először. Ő is annyi volt. Osztálytárs. Vele jó párszor abban az évben. aztán utána majdnem 6 év szünet következett fiúkkal. Csak fősulin volt újra.

én aktív vagyok. Nekem a srác akkor úgy ült bele, hogy ő tudja szabályozni a dolgot. Aztán később persze más pózok is voltak. De elsőre tényleg a lovagló talán a legjobb.

2021. máj. 24. 18:59
 5/8 -remete- ***** válasza:
100%
18 evesen. :)
2021. máj. 25. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen volt először
2021. máj. 25. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos még nem volt pedig kivqncsisagbol kiprobalnám.

16

2021. máj. 25. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen
2021. jún. 29. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!