Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig hány fiúval szexeltetek és hánynak volt 19 cm-nél hosszabb pénisze? Hány évesen voltatok először ilyen nagy méretűvel? Hányadik partnerei voltatok egymásnak?
16 pasival voltam, fogalmam sincs talan 2?, talan 17 es 21 eves lehettem, nem rudom hanyadik voltam neki, nekem a 2. Es a 14. volt.
Hozzateszem en a 15-16cm es hosszt preferalom leginkabb
Én eddig 1-el, a mostani pàrommal.
Mérete sosem érdekelt.
Én 6.voltam neki.
Első szabály
Nem illik megkérdezni hogy 1 hány éves és 2 hány pasival volt .
De válaszolva a kérdésed másik felére 25 évesen volt "szerencsém" egy nagy péniszhez ami inkább volt az 20-21cm is de a gazdája azt mondta h 13 éve 17 cmnek mérte nos egy 29 éves pasiról van szó . Hát az minden volt csak nem 17 cm konkrétan nem is jott létre az aktus mert nem csak baromi hosszú hanem vastag volt . Nem fért be a puncimba . De úgy le cummantottam hogy remegett a lába én meg azt hittem rosszul van és össze fog esni ..
Hát Én a sokaďik csaj voltam .. nagy kulyon volt ez a hímlotyó. Én meg nem írok listát ,hogy hány pasival voltam nem vagyok skalp vadász... De ha nagyon számolgatni akarok akkor Ő lett volna a 7. De mivel nem történt semmi így akkor Orálban Ő volt a 20. Na bummm kész lehet kövezni. Szeretem a férfiakat és szeretem Őket szájjal kényeztetni. De nem veszek a szamba minden szart megválogatom a partnereimet . De számomra az orális szex alap anélkül nem együttlét az együttlét Az oda vissza kell!!!
25+1N
5 barátom volt , 2 nek volt ekkora vagy nagyobb,
1. Barátomnak elsők voltunk egymásnak
Illetve a 3. Nak
24
45 vagyok
volt vagy 20-30 partnerem de egynek se tudom a méretét :)
pont nem érdekelt a dolog ...
ahogy nagyrészt azt sem tudodm h én hányadik voltam neki és azt sem h nekem ö hányadik
ezek csak a kisfiuknak fontos adatok... egy nőnek nem
ahogy egy férfinak sem...!
tegye a dolgát rendesen a pasi, izgasson fel alaposan, nyaljon ki és legyen orgazmusom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!