Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen szexeltetek először fekete, ázsiai, vagy félvér fiúval, pasival?
Ő hány éves volt?
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Fekete volt, vagy ázsiai, vagy félvér?
Hogy jöttetek össze?
Milyen volt a szex?
Szex terén hányadik partnered volt?
Privátban is írhatjátok, ha féltek a lepontozástól...
16
Ő hány éves volt? 24
Alkalmi volt, vagy kapcsolat? Alkalmi
Fekete volt, vagy ázsiai, vagy félvér? Fekete
Hogy jöttetek össze? Szórakozóhelyen
Milyen volt a szex? átlagos
Szex terén hányadik partnered volt? 12
19
Ő 21
Félvér
Kapcsolat
Egyetemen
Nagyon jó
3.
19
Ő hány éves volt? 21
Alkalmi volt, vagy kapcsolat? alkalmi, később összejöttünk
Fekete volt, vagy ázsiai, vagy félvér? arab (végül is Ázsia :D )
Hogy jöttetek össze? szórakozóelyen
Milyen volt a szex? átlagos
Szex terén hányadik partnered volt? 5.
Ő hány éves volt? 20
Alkalmi volt, vagy kapcsolat? kapcsolat
Fekete volt, vagy ázsiai, vagy félvér? Ázsiai
Hogy jöttetek össze? Sokat jártam arra szórakozóhelyre ahol dolgozott,és úgy ismerkedtünk meg.
Milyen volt a szex? unalmas
Szex terén hányadik partnered volt? 6
Egy latin-amerikai, sötétebb bőrű férfi alkalmi partnerem volt egy társkeresőről olyan 23 éves korom környékén. Ő azt hiszem, ilyen 30-35 körüli lehet. Előtte már volt 2-3 fehér partnerem. Vele volt az egyik legjobb szexuális élményem, viszont ha komoly kapcsolatot akart volna, akkor több szempontból is problémás lett volna bemutatni a családomnak és hasonlók, meg eleve nyitott kapcsolatban volt, amit én sohasem vállalnék be.
N
28 éves volt.
Kapcsolat volt.
Dél-ázsiai.
Internet.
Szex: rossz, nem tudtam feloldódni mellette és nem is próbált feizgatni, viszont 2-3x valahogyan elmentem, de rövid életű volt a szexuális életünk. (teljesen más okokból szakítottam vele)
Hanyadik partner: az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!