Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már fekete (néger) nővel?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Hogy sikerült összehozni? Nehéz volt összehozni? Milyen volt vele a szex? Minél több infót mondjatok el a dologról. Köszönöm.2020. júl. 24. 02:32
2/29 anonim válasza:
Igen, hát utaztam érte 8000 Kilométert.
3/29 anonim válasza:
Nem, de szerepel a bakkancslistán :) Valószínűleg csak prostiként fog összejönni, ami nem túl felvillanyozó, de momentán nincs pár százezer Ft-om Afrikáig elmenni, pedig ott lenne az autentikus.
4/29 anonim válasza:
vállalkozó kedvű vagyok a szexben, szóval mindent kipróbálnék. Igen.
5/29 anonim válasza:
bementem egy feka prostihoz hollandiába, de nagyon nem tudtam ráhangolódni, fel se állt.
9/29 anonim válasza:
Voltam két fekete nővel is itthon - az online ismerkedés korában nem nehéz bárkivel kapcsolatot létesíteni, akivel szeretnél. Ha épp erre vágysz, találsz magadnak.
Nekem extrát nem adott bárki máshoz képest, de azt gondolom ez nem is bőrszínfüggő, hanem mentalitásból fakad sokkal inkább.
Kétszer voltam ázsiai lánnyal is, az sokkal extrább élmény volt, ott sem a bőrszín, hanem az odaadásuk és szexhez való hozzáállásuk (nyitottság és kísérletezőkedv) miatt.
10/29 anonim válasza:
Egy fekete párkeresőre szakosodott oldalon ismertem meg a lányt. Karantén végével béreltünk egy apartmant, és ott szexeltünk. Ami nekem nagyon tetszett, hogy ő elég szenvedélyes volt. Igényelte a hosszú előjátékot. Na és a puncija a legnedvesebb volt, amihez valaha szerencsém volt :) De számomra a legszebb a fekete-fehér bőrszín egymás melletisége volt. Amikor előre nézve lovagolt, kedvem lett volna lefényképezni a látványt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!