Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már fekete (néger) nővel?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Hogy sikerült összehozni? Nehéz volt összehozni? Milyen volt vele a szex? Minél több infót mondjatok el a dologról. Köszönöm.2020. júl. 24. 02:32
23/29 anonim válasza:
Fekete csempe, rózsaszín fugával mi? Ilyen lesz a fürdőszobám 😂
25/29 anonim válasza:
Igen. Izmos volt, veszes. Jó volt, izgalmas. Azt mondják h k nagy farkam van, de ő meg k tág volt. Cserébe egy órán keresztül dugtam. Külföldön jártam épp.
26/29 anonim válasza:
Én most ismerkedek egy néger csajjal itt Magyarországon, hát azt hiszem nem rajtam fog múlni hogy lesz e valami 🙂
28/29 anonim válasza:
100% original feketével nem, de félvérrel igen. Ausztriában az akkori kolléganőmmel. Félig osztrák volt, félig pedig brazil néger. Feszes, sportos csaj volt, de összességében semmi extra nem volt az ágyban.
Ázsiai nővel többel is voltam (japán, thai, maláj), azok jók. :)
29/29 anonim válasza:
23
Egyrészt a rasszista k.... .....
Másrészt még nem, de fekete feleséget szeretnék majd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!