Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már fekete (néger) nővel?
www.afrointroductions.com
Előre szólok, azért, hogy láthasd az üzeneteket, fizetni kell!
Te hogy ismerkedtél meg vele? Az afrikai csajok miért regisztrálnak erre? Pénzt akarnak keresni vagy férjet? Ez pár vagy partnerkereső? Akivel te voltál az Afrikából repült ide hozzád vagy te mentél ki? Ha az anyagiakat nézzük akkor ez húzós hobbi? Mi lett utána a csajjal? Megvolt és kész vagy hazahoztad?
Hogy van az aids fertőzöttség mostanában? Ilyesmitől nem tartottál?
Ez egy párkereső oldal. Természetesen itt is vannak pénzkunyerálók, de azokat egyszerűen jelenteni kell. Nyílván egyenesen Afrikából keresni költséged, de más európai országokból is vannak fent.
Angolul sem árt tudni, de a francia is hasznos lehet. Előtte olyan lányokkal találkoztam, akik francia anyanyelvűek voltak, így nehezebb volt a kommunikáció. De azokból végül nem lett semmi.
Akivel én voltam, az Budapesten dolgozik, tehát nem repülni kellet, hanem vonatozni :) Mivel harmadik országbeliek tanulásához, vagy munkavállalásához feltétel a negatív AIDS teszt, így azon nem aggódom. Amúgy is használtunk óvszert. Anyagilag annyi volt, hogy én fizettem az apartmant, meg a kajákat mind. Azóta egyszer találkoztunk a társbérletében, de akkor csak petting volt ciklus miatt. Már gondolkodom a következő találkozón :) Egyedül a távolság miatt kérdés, mi lesz végül.
Az már csak plussz, hogy neki is én voltam az első fehér férfi, akivel együtt volt.
Hát sajnos a 2 kb. már ugyanazt jelenti, kezd összeforni a 2 szó :/ Rengeteg van belőlük Franciaországban, meg akik már
alapból ott születtek és ezért franciának mondják magukat. Egyébként az apja kameruni, anyja meg szenegáli, csak Franciaországba menekültek 20 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!