Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párok! Ti mennyit szexeltek egy héten? 20F
Figyelt kérdés
Nálunk heti 2-3 anál van csak, pedig én többször igényelném. Már mondtam a barátomnak, de neki nem esik jól többször. Ő az aktív.2015. dec. 17. 19:03
1/7 anonim válasza:
Anál nagyon kevés, de elélvezés minden nap. :D
4/7 anonim válasza:
egyénenként változó a szexuális igény én minden nap tolom ha lehetséges :D
5/7 anonim válasza:
Hát, ha neki nem esik jól, akkor ne erőltesd szerintem. Gondolom neked sem esne jól, ha valamit muszájból csinálsz. Esetleg kérd meg, hogy máshogy legyetek együtt este, ami mindkettőnknek tetszik és jó.
Vagy addig használj egy segédeszközt két alkalom között. Biztos nem ugyan az, de jobbat nem tudok tanácsolni. :/
7/7 anonim válasza:
Anál 3 naponta, vagyis a "férjem" megbax. :D
Én lexopom őt naponta kb minden reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!