Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akik együtt éltek! Hetente kb hány alkalommal szexeltek?
Nemrégóta élünk együtt a barátnőmmel, de sajnos a szex valahogy mindig háttérbe szorul. Mármint, én akarnám de a bnőm nemigazán van mindig benne.
Mindketten dolgozunk, plusz ugyehát a munka utáni tennivalok stb legtöbbször csak beesunk az ágyba és nemsok erőnk marad.
Gondolom én. Aztán lehet ő már nem talál vonzónak :/
Ha leülök vee beszelni erről, ugyenezeket az indokokat mondja amit fentebb írtam.
24/F
23/L
én is így érzem magam sajna már most, mintha 10 éve egyuttvolnank és azert nem kíván már engem...
de mikor rakerdezek mindig azvan amiket mar említettem.
aaaz komoly...
sztem a tabija miatt van amugy, h nem akarja annyiszor.
de mikor mondom h váltson, akkor nem akar, mert ettől nem pattanásos, nem hízik, meg iylenek, nincs kedve kísérletezni.
az a baj, hogy amig nem költöztünk össze, ezek em derültek ki. hisz 7 végente voltunk csak eggyüt, akkor 1-3 alk / hétvége volt.
Nálunk is ugyanez a helyzer, szintén együtt lakunk egy ideje.
Kb heti 1 van, néha ritkán 2.
Csak itt fordítva, én vagyok a lány és én keveslem :/
Èn is tettem már fel sok ilyen kérdést itt.
23L, 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!