Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 hónapja szedem a Mirabella fogamzásgátlót, első alkalommal hagytam ki december 18-an, aznap pedig együtt voltunk a Párommal, az volt az első tabletta abból a levélből, ma kellene megjonnie, ugye semmi baj nem lehet?
Ha már te védekezel, miért nem lehet rendesen szedni azt a szutykot?
Lehet baj, ha egy egész nappal később vetted be. Akkor gyengül a hatás. Ha a megszokotthoz képest csak 2 órával később akkor szerintem nem.
A mai fogamzásgátlóknál mivel alacsony hormontartalmúak, ezért halál lényegtelen milyen régóta szeded. Amint nem szeded be időben az első bogyót a levélből vagy bármelyiket időben (12 órán belül legkésőbb) újra termékennyé válhatsz, szóval esély van. A hány százalék már kérdéses. Szóval a legegyszerűbb ha tesztelsz mivel ha végig szedted a levelet akkor még ha terhes is vagy a megvonásos vérzés jelentkezhet, mivel a levél végére értél amiből azt hiheted esetleg tévesen, hogy semmi gond. Máskor pedig ne felejtsd el! Vagy a tabletta mellett használjatok természetes rásegítést, mint pl megszakítás, akkor kb nulla esély lehet terhességre ha ilyen nagyon hibázol.
23 N
Köszönöm, fokent az első válaszoló elmés hozzaszolasat.
Minden rendben, megjott. Elég lelkiismeretes ember vagyok, azóta sem fordult elő, és nem is fog.
A második választ Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!