Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? December 21-én voltunk együtt a barátommal. Nem védekeztünk, de nem bennem ment el. December 25-én megjött (24-ére vártam). Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 21:08
2/11 anonim válasza:
ha megjött, akkor mért rinyálsz???
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor másképpen teszem fel a kérdést:
Nem telt el a 2 történés között kevés idő ahhoz,hogy egyébként is megjött volna, ha nem vagyunk együtt?
2013. dec. 27. 21:11
5/11 anonim válasza:
attól még nem leszel terhes hogy 1 nappal előtte jött meg
de olyan lehet hogy megjön és mégis terhes vagy, de ez nagyon ritka
6/11 anonim válasza:
szerintem nem vagy.de ha nem vagy biztos akkor csináltass egy terhességi tesztet:)
7/11 A kérdező kommentje:
Vagy én nem teszem fel normálisan a kérdést, vagy Ti nem értitek.
Azért köszi az eddigi válaszokat.
2013. dec. 27. 21:14
8/11 anonim válasza:
Szerintem buta vagy és még nem való neked a szex.
Kérdez meg anyut a dolgokról.
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem meg rosszindulatú vagy.
2013. dec. 27. 21:23
10/11 anonim válasza:
szia. elvileg lehetséges,hogy terhes vagy,mivel a beágyazódáshoz 2 hétnek kell eltelnie. én a helyedben 2 hét múlva csinálnék egy tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!