Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ebben a hónapban kihagytam 2 tablettát, de a barátommal gumi nélkül voltunk együtt úgy, hogy minden alkalommal belém élvezett, hány százalék az esélye, hogy terhes vagyok kb?
Nekem speckó fogamzásgátlóm van, de ott rá ven írva hoyg szigorúan tilos egyet s kihagyni, mert elveszti hatását.
Szóval akár lehet esély, de nem akarlak megijeszteni
Senki sem tudja, de van rá esély. Persze attól is függ mikor hagytad ki, és mikor szexeltetek.
De ez a kérdés nagyon jól mutatja, hogy még a fogamzásgátló szedéséhez is kellene minimális intelligencia.
Ha elolvastad volna a tájékoztatót, akkor tudtad volna, hogy kihagyott tabi után egy hétig kell kiegészítő védekezés. Gondolhatod, hogy nem poénból írják rá...
Elutaztam 2 napra és mindent bepakoltam,természetesen csak a fogamzásgátlót felejtettem el.Siettem haza,ezért nem is tudtam 2 napnál tovább maradni.
Amúgy meg teljesen emberi dolog megfeledkezni róla.
Köszönöm a válaszokat.
Akkor talán érdemes lenne a barátoddal komolyabban elbeszélgetni. Már bocs, de ha te megteszed azt, hogy szedsz tablettát, tehát 9%-ban csinálhatja gumi nélkül, akkor nem lenne alap, hogy pár alkalmat kibír gumiban azért, hogy ne kockáztassa a testi és lelki egészséged?
Utálom az ilyen önző embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!