Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete 8. -án együtt voltam a párommal, de sajnos a gumi elszakadt és sürgösségi fogamzásgáátlásra volt szükségem, a menzeszem meg is jött 15. -én, ami 19. -ig tartott. Most ismét együtt voltam a párommal, de a gumi ismét elszakatd? Mit tegyek?
A dolog másik "szépe", hogy szívbeteg vagyok és pacemakerem van. Nem szeretnék ismét sürgösségi fogamzásgátláshoz fordulni, de azt se szeretném, ha netán terrhes legyek ( állítólag sokszor egymás után nem javallott!! ),halottam olyan alternatívát is, hogy menzesz után pár napig a nő "védett", ebből mennyi igaz?
kicsit meg vagyok szeppenve.
1. Tanulj meg helyesen írni.
2. Ha elöször elszakadt a gumi már akkor miért használtatok ugyan olyat? Okosabb lett volna gondolkodni.
A helyesírási hibákat én is érsszrevettem, de utólag nem javítható, mellesleg nem kellene bunkózni, inkább kérdezz, egyszerübb!!!!
Mint olvashattad a kiírásomba, szívbeteg vagyok, gumit pedig azért használtunk ismét, mert most nics más fogamzásgátlási lehetőségem ( spirálom volt, amit most vettek le, mert pihentetni kell a méhemet, s most orvos javaslatára használtam "más" fogamzásgátlást is!!
Mielött megkérdeznéd, nem szültem még, annó saját döntés alapján kaptam a spirált, pont azért, hogy ne kelljen hormontablettákat szednem, mert akkoriban gyenge volt a szívem).
A kérdésem még mindig az, ami le van írva.
Minden esetre köszönöm a hozzászólásodat a témához.
Első: Hogy te mekkora egy érzéketlen tuskó lehetsz.. Kívánom, hogy veled ne történjen hasonló. Amíg nem éltél át ilyet, addig felesleges itt okoskodnod! Bárkivel előfordulhat az ilyesmi.
A kérdezőnek pedig: Minél előbb nőgyógyász, orvos! Ő kellő tájékoztatást tud adni. (Bár szerintem kicsi a valószínűsége, hogy baj történt. De lehet, hogy pont beletartozol abba a pár százalékba, elvégre a gumival is duplán megjártátok, pedig a szakadásnak is igen csekély az esélye!)
"2. Ha elöször elszakadt a gumi már akkor miért használtatok ugyan olyat? Okosabb lett volna gondolkodni."
Kedves kérdező, nem arra vonatkozott a kérdés, hogy mért gumit használtatok, hanem arra, hogy miért ugyanolyat, ami elszakadt?
Előfordulhat, hogy kicsi volt a párodra, nem megfelelően lett felhelyezve, stb.
Végül megoldódott...
Elmentem orvoshoz inkább, mint hogy féljek!
Mindent elmondtam az orvosnak, a szívbetegségemet és hogy 2 hete már történt ilyen....
Az orvos szerint, nem lesz baj, nem kell aggódnom és mmgvettem a tabit, mert inkább most kifizetem az az X összeget, mint hogy 9 hónap múlva babakocsit toloogassak.
A másik...Nem ugyan olyan gumit használtunk, rendeltertés szerüen helyeztük fel és kicsi se volt, ez egy hatalmas nagy PECH sorozat volt, ennyi.
Köszönöm a segítséget és a haszontalan hozzászólásokat is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!