Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?
Szerintem a legnagyobb értelmetlenség!
Stabil kapcsolatban ne féljen már a nemibetegségektől egyik se!
Hiába mondják, hogy egyik se 100 %, mert együtt a kettő se 100 %! Sőt ha még mellé mást is alkalmaznak, az se 100%! Semmi se 100 %! Akkor 100 %, ha le se fekszenek!
A tabletta Pearl-indexe 0,1-0,5, vagyis 99,5-99,9 % a hatékonyság, hova kéne ezt még fokozni!
Valószínűleg nagyon félnek a teherbeeséstől. Egyik sem 100%, de annak az esélye, hogy a tabletta se hasson, és a gumi is kiszakadjon 0....
Szerintem is felesleges a kettő együtt, de ha ennyire rettegnek a terhességtől, és csak így nyugodtak, akkor használják egészséggel.
Azért a gumi, mert pl. a tag elmegy egy nyilvános wcre ott felszed kórokozót ami r nem ártalmas. Nem is sejt semmit, hogy mit hordoz majd pár nap múlva lefekszik a barátnőjével és átadja akire viszont hatással van és mehet a nőgyógyászhoz. Na ezért ajánlják.
Amúgy másképp neked is igazad van, ha megbízol a másikban, akkor fölösleges, de csak akkor lehet lemondani róla, ha mindkét fél beleegyezik.
"talán mégsem annyira stabil az a kapcsolat..."
De, csak előfordulhat hogy a nő egy picit "stabilabbá" szeretné tenni azt a kapcsolatot, hogy pl. ne kettő, hanem három lábon álljon.... Nem egy pasit ejtettek már át azzal a dumával, hogy "szedem a gyógyszert".
"Ok, de ha pasi vagy és becsúszik a gyerek, akkor ugye fel is neveled? Vagy talán úgy gondolod, hogy csak a nő problémája az abortusz?"
Te semmit sem értesz. Hadd kérdezzek én is: tabletta + óvszer esetén szerinted nem csúszhat be gyerek? A te írásodból majdnem ez jön le. Tabletta önmagában, óvszer önmagában, az húú de veszélyes, jajj félünk a terhességtől, de bezzeg ha mindkettő, akkor aztán lehetetlen a terhesség (NEM AZ!), hú nyugodtak vagyunk.
És szerintem felelősségteljes férfi vagyok, én se akarom, hogy egy gyerek becsússzon, de az értelmetlen túlbiztosítást legalább ennyire utálom...
"Egyik sem 100%, de annak az esélye, hogy a tabletta se hasson, és a gumi is kiszakadjon 0...."
nem nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!