Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?
Szerintem a legnagyobb értelmetlenség!
Stabil kapcsolatban ne féljen már a nemibetegségektől egyik se!
Hiába mondják, hogy egyik se 100 %, mert együtt a kettő se 100 %! Sőt ha még mellé mást is alkalmaznak, az se 100%! Semmi se 100 %! Akkor 100 %, ha le se fekszenek!
A tabletta Pearl-indexe 0,1-0,5, vagyis 99,5-99,9 % a hatékonyság, hova kéne ezt még fokozni!
"Bármennyiszer is írod ki a kérdést, a lényeg ugyanaz. A párod nem akar babát ezért csak így hajlandó szexelni. Vagy elfogadod és tiszteletben tartod ezt, vagy tovább lépsz."
Figyelj! Engem tudod mi zavar? Az, hogy ti engem hülyének tartotok! Holott rém logikusan levezettem a véleményem. Én se akarok gyereket. Ebben is nem kevés gúny van, hogy "ha nem tetszik lépj tovább". Mi hülyeség van abban amit gondolok? Nem azt mondtam, hogy ne védekezzünk azt lesz ami lesz! Egészen más!
És megnyugodna a kis lelked, ha azt mondanánk, van igazság a dologban?
Jobb lenne neked attól?
Ha azt mondanánk igazad van, a bnőd nem akarna gumizni?
Mert gondolom nem.
Hát legalább nem érezném magam idiótának, itt ugyanis mindenki ezt szajkózta! Hülye, felelőtlen, nem te leszel terhes.
Alig írt valaki olyat, hogy "azért a csaj megelégedhetne a tablettával, minek szívassa még a fiút a kotonnal, mikor felesleges".
Szokás szerint, mivel ti nők vagytok, 100 %-ban a nővel értetek egyet, a fiúnak soha sincs igaza, mert ő a fiú.
Ja meg... ó hogy utálják a nők ha a férfi követel valamit. Nem vagyok a rabszolgád, ne parancsolgassál. Stb.
Nekik persze szabad. Követelni meg ultimátumokat szabni.
A naptár módszer pearl indexe 14-40,kicsivel több,mint a megszakításé,ami semmit nem ér.
A referenciám,pedig a kisfiam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Te kérdezed? :-)
Amúgy meg rendezd le ezt a kérdést a barátnőddel, hogy vajon miért is ragaszkodik a gumihoz nálad, ha egyszer fogamzásgátlót szed. A szexben minden közös döntés, ha az egyik partnernek nem tetszik valami a másik meg hajthatatlan, akkor lépjen le.
De tök mindegy, hogy mi mit mondunk, te akkor sem érted meg.
Mondtam már, hogy érthető az álláspontod. De az övé is érthető. Most vitatkozhatunk rajta, hogy akkor kinek is van igaza...
Tudod teljesen mindegy milyen jó az érvelésed és mennyi igazság van benne vagy sincs, ha a barátnőd ennyire fél a teherbeeséstől. Mert ez a túlzott biztonság azért van, mert fél. Én csak fogamzásgátlót szedek. Bízom a tablettában, de ha mégse hatna valami oknál fogva és terhes lennék, bár még nem most tervezzük, de megtartanám a férjem babáját. Lehet ő nem akarná megtartani,de az abortusztól is rettentően fél, így inkább plusz bebiztosítja magát (most nem az a kérdés ez mennyire hatékony, ha ő elhiszi, hogy az), hogy megpróbálja kizárni a fennmaradó minimális esélyt is a babára.
A felelősség teljes védekezés és a túlbiztosítás között szerintem, de ez csak az én véleményen, a félelem áll.
Sajnos ha igazad van ha nem ha kellemetlen feleslegesen megvenni felhúzni a gumit ha nem a félelme ellen nem tudsz racionálisan harcolni. Elmondhatod neki, hogy de az egyik is bőven elég, ő azt fogja mondani, de mi van ha nem? És ezzel sajnos nem tudsz vitatkozni, mert ezt minden megállapításod végére oda teheti és továbbra is kezdő álláspontban maradtok.
Nem tudom látszik-e de megértelek téged is, hogy miért tartod értelmetlennek, de ettől még sajnos semmit sem tudsz a lány félelmével kezdeni, mert a félelem nem racionális, érvekkel nem meggyőzhető, így nem tudsz mást tenni mint fel kell húznod azt a fránya és igen drága óvszert.
Remélem érezhető, hogy nem hülyézlek le, csak próbálom elmagyarázni hogy a kérdésedre sose fogod a lánytól azt a választ kapni, hogy jaj tényleg igazad van. Mindig csak azt fogod hallani, hogy jó de mi lesz ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!