Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minek gumi + tabi együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szerintem a legnagyobb értelmetlenség!

Stabil kapcsolatban ne féljen már a nemibetegségektől egyik se!

Hiába mondják, hogy egyik se 100 %, mert együtt a kettő se 100 %! Sőt ha még mellé mást is alkalmaznak, az se 100%! Semmi se 100 %! Akkor 100 %, ha le se fekszenek!

A tabletta Pearl-indexe 0,1-0,5, vagyis 99,5-99,9 % a hatékonyság, hova kéne ezt még fokozni!

2011. máj. 13. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
56%

"A lánnyal együtt nevelem fel nyilván."

Ő akarja ezt? valószínűleg nem, nem véletlenül akarja magát bebiztosítani.

" Naná, majd egyedül. "

Miért? Nagyon sok nő csinálja ezt. Tudod apuka lelépett a terhesség hírére...

"És hülyét kapok ezektől a "könnyű a férfiaknak" dumáktól! "

Csinálj gyereket (sajnos nem kérhetem hogy szüljél), legyél vele heti 7 nap 24 órát és megtudod miről pofázok.

2011. máj. 13. 11:38
 22/72 A kérdező kommentje:

Bocsánat, te bolond vagy. Nem lépek le a terhesség hírére, és ha becsúszik egy gyerek, akkor lehetőleg felnevelem, de nem vagyok hajlandó beleegyezni, hogy a nő azt várja, hogy majd én egyedül felnevelem. Egy gyereket köztudomásúlag ketten hoznak össze, nem teheti meg hogy le se szarja a saját gyerekét, hanem otthagyja nekem.

És tudom, hogy a nő szüli meg a gyereket, de erről meg nem én tehetek. Nem kéne folyton ezen rinyálni. Aki ennyire retteg a terhességtől, az mondtam már ne éljen nemi életet, mert aki nem vállal semekkora kockázatot, az erre alkalmatlan.

Látom, a 99,5-99,9 % ügyére nem tudtál mit írni, csak itt cseszegetsz, hogy ó ezek a paraszt férfiak...

Tehát még egyszer: a 99,5-99,9 % neked nem elég minimális? Mert eléggé úgy tűnik!

2011. máj. 13. 11:44
 23/72 anonim ***** válasza:
100%
a kérdezőnek is igaza van valahol, hidd el a kapcsolat első évében én is mindent túlbiztosítottam és legyél türelemmel nem fog ő sem akarni örökké óvszerben szexelni, de ne piszkáld érte, majd magától rájön ő is hogy ez felesleges csak ahhoz már lehet hogy több éves kapcsolat kell, ez nálunk is így volt. ja és nem muszáj tablettát szedni ha nem bíztok í hatékonyságában....... ezzel a lánnyal sem beszélt normálisan a nőgyógyásza hogy mire figyeljen szedés közben és akkor nem lehet gond. CSAK KÖNYÖRGÖK NE PISZKÁLD
2011. máj. 13. 12:09
 24/72 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ez kezd baromságba átmenni. Amikor a tabletta + óvszert ellenezte, akkor az volt a baj. Amikor azt mondja, ha becsúszik a gyerek, akkor segít felnevelni, akkor meg az a baj, mert a nő nem ezt akarja.

Ti se tudjátok már mibe kössetek bele jó dolgotokban.

2011. máj. 13. 12:10
 25/72 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
88%

"Nem lépek le a terhesség hírére, és ha becsúszik egy gyerek, akkor lehetőleg felnevelem,"

Könyörgöm nézz már szét a világban. Jó, fogadkozol hogy te nem, de rajtad kívül van egy rakás más pasi aki igen. Vagy ha nem a terhesség alatt, de később, amikor bőg éjjel a gyerek, vége a Haverok, fanta,buli időszaknak, akkor beújít egy kolléganővel.

És elhiszem hogy te bevállalnád a gyereket ha a barátnőd teherbeesne, de ott van még az ő akarata, hogy ő szeretne-e babázni, vagy sem.

Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz. Ha téged zavar, hagyd ott és keress olyat aki nem akar a tabletta mellé gumit húzatni veled. De azt el kell fogadnod, hogy ő be akarja magát biztosítani, lévén a következmények rá jobban hatnak.

A százalékokkal kapcsolatosan meg elmondanám, hogy a második gyerekem akkor fogant, amikor előtte 4 hónapig nem menstruáltam, folyamatos orvosi kezelés alatt álltam (rendszeres ultrahangos ellenőrzés is volt) és ELVILEG akkor eshettem volna teherbe, ha egy vasúti felüljáróról beleesek egy tehervagonba. Amikor a nőgyógyász az egyik ultrahangon meglátta a gyereket (nem azt kereste), akkor szó szerint lecsúszott a székről, hogy ez meg mit keres ott és hogy került oda.

2011. máj. 13. 12:49
 26/72 anonim ***** válasza:
54%

Kedves utolsó. Ne haragudj de jót mosolyogtam a történeteden. Megnéztem volna az orvos arcát.

Kedves kérdező. Igazából nem értem a problémádat. Vagy lehet, hogy értem de mégsem. Most neked az a problémád, hogy a barátnőd fogamzásgátlót szed és neked mellette óvszert kell húznod. Megértem a barátnődet is mert ezek szerint ő még nem akar gyereket. De megértelek téged is, hogy ha egyszer gyógyszert szed akkor felesleges mással is védekezni. Mert én nem mérgezném feleslegesen a szervezetemet a bogyókkal, ha a pasi húz óvszert.

De a másik tény. Vannak olyanok akik olyan fogékonyak, hogy óvszer/fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni. De sajnos vannak olyanok is akiknek hosszú évek múltán sem jön össze.:(

és igaza van egy régi mondásnak. A nő 2 dolgot tesz meg az életében. Először azt, hogy ne legyen gyereke, másodszor azt hogy már lehessen gyereke.

Bocsi az értetetlen mondatért de remélem lejön az, hogy mit akarok mondani.

2011. máj. 13. 13:10
 27/72 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ebből az egészből az jön le, hogy te nem akarsz óvszert húzni.
2011. máj. 13. 13:19
 28/72 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is az jön le, hogy nem akarsz gumit húzni.Az én pasim úgy sem akart gumit húzni, hogy én nem szedtem tabit...a pasik nem szeretik a gumit.És valamilyen szinten téged is és a barátnődet is megértem.Gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, sőt még spirál mellett is.(majdnem lehidaltam, amikor ezt meghallottam).Ha neked ez nem tetszik, akkor keress másik lányt, vagy várj türelmesen, hátha "megenyhül".
2011. máj. 13. 14:38
 29/72 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
64%

14:38

A férjem második huga a spirállal együtt született.

Egyébként meg van olyan is a családban, aki a sokadik sikertelen beültetésen van túl és valószínűleg soha nem is lehet gyereke. Amúgy egy fiatal, egészséges csaj...

Furi a sors, van akire ránéznek és már terhes, van akinek meg orvosi segítséggel se jön össze...

2011. máj. 13. 15:49
 30/72 anonim ***** válasza:
76%

Ismerősöm ismerősének ismerőse nem tudom hogy esett teherbe, de én úgy fogantam, hogy anyu tablettát szedett. Volt is nagy meglepetés mikor nem jött meg neki.

Ha a lány csak így akarja csinálni akkor teljesen mindegy TÉGED mennyire zavar, és mennyire tartod hülyeségnek ő nélküle nem fog szexelni.

2011. máj. 13. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!