Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minek gumi + tabi együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szerintem a legnagyobb értelmetlenség!

Stabil kapcsolatban ne féljen már a nemibetegségektől egyik se!

Hiába mondják, hogy egyik se 100 %, mert együtt a kettő se 100 %! Sőt ha még mellé mást is alkalmaznak, az se 100%! Semmi se 100 %! Akkor 100 %, ha le se fekszenek!

A tabletta Pearl-indexe 0,1-0,5, vagyis 99,5-99,9 % a hatékonyság, hova kéne ezt még fokozni!

2011. máj. 13. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:

Lehet, mindenki kiakad azon, amit mondok, de továbbra se értem, amiket leírtok, hogy miért.

ÉN KRISTÁLYTISZTÁN ÉRTEM, HOGY AZÉRT SZERETNE A BARÁTNŐM TABLETTÁT ÉS ÓVSZERT EGYÜTT, MERT NEM AKAR MÉG GYEREKET. DE HA EZT A KÉT MÓDSZERT EGYÜTT HASZNÁLJUK, AKKOR IS ELŐFORDULHAT, HOGY MEGFOGAN AZ IFJÚ GYERMEK. PÁR SZÁZAD SZÁZALÉK A KÜLÖNBSÉG. ÉRTELMETLEN A KÍVÁNSÁG.

Ragozzam ezt még? Írtam sokszor, de erre nem válaszolt senki. Nem az a bajom, hogy óvszert kell húznom, hanem az, hogy értelem nélkül kell óvszert húznom. Ezzel semmit se jutunk előre, javítunk egy elenyésző mértékben az esélyen, és ennyi. ÉS ÉN SE AKAROM, HOGY TEHERBE ESSEN, DE SZÁMOTTEVŐ KÜLÖNBSÉG A VALÓSZÍNŰSÉGBEN NINCSEN!

Arra akarok rámutatni, hogy a végtelenségig lehet biztosítani, és még az se lesz 100 %!

2011. máj. 13. 20:39
 32/72 anonim ***** válasza:
69%
Azok a százalékok a dobozon nem azért vannak hogy statisztikát vonj az adott nőre belőle, ez az egész nyamvadt emberiség nőinek statisztikája. Van akire gyengébben ha a gyógyszer és mondjuk ez esetben csak 50% a védelem, van olyan állapot betegség, amikor 0% a gyógyszer hatása és így tovább. Azért az emberi test nem szimpla matek.
2011. máj. 13. 21:16
 33/72 A kérdező kommentje:
jó de akkor miért pont a gumi + tablettánál húzzuk meg a határt h az már jó? lehet az se működik.
2011. máj. 13. 21:32
 34/72 anonim ***** válasza:
77%

Fogadok, hogy ha csak gumit akarna a csaj, és nem szeretne tabit szedni, akkor marhára érdekelne az a pár %,a mivel jobb a tabi hatékonysága....

Csak nem akarsz gumit húzni, ennyi a bajod.

2011. máj. 13. 22:21
 35/72 anonim ***** válasza:
48%
Én meg fogadok, hogy a hangadó kommentelők közül egyik sem védekezik gumival + tabival.
2011. máj. 14. 10:01
 36/72 A kérdező kommentje:

tényleg ennyire hülyék vagytok?! Utolsó előttinek szól.

NEM IGAZ, HOGY "NEM AKAROK GUMIT HÚZNI, ENNYI A BAJOM".

MÁR EGYSZER ÍRTAM, HOGY ABBAN IS BENNE VAGYOK, HOGY TABLETTA NÉLKÜL, GUMIVAL.

ABBAN NEM, HOGY MINDKETTŐ, MERT AZ EGYIK FELESLEGES. A GUMI EBBEN AZ ESETBEN EGY FELESLEGES KÉNYELMETLENSÉG. EBBEN AZ ESETBEN.

2011. máj. 14. 10:45
 37/72 anonim ***** válasza:
64%

Vagyis ebben az esetben, csakis ebben az esetben nem akarsz gumit húzni. Értem. Vagyis nem akarsz gumit húzni.

Keress olyan lányt aki tabletta mellé nem akar gumit rajtad. Ennyi. Ha ez a lány ennyire fél a terhességtől úgyse fogod lebeszélni se egyikről se másikról.

2011. máj. 14. 10:50
 38/72 A kérdező kommentje:

Hát te bolond vagy.

"Vagyis ebben az esetben, csakis ebben az esetben nem akarsz gumit húzni. Értem. Vagyis nem akarsz gumit húzni.

Keress olyan lányt aki tabletta mellé nem akar gumit rajtad. "

Mi olyan érthetetlen azon, hogy egy fölösleges kényelmetlenséget nem akarok vállalni?!

2011. máj. 14. 10:52
 39/72 A kérdező kommentje:
És továbbra se értem, miért én vagyok az, akit nem lehet érteni. Mindig a lánynak kell igaza legyen, akármekkora hülyeséget kér? Az összes hozzászólásból ez jön le.
2011. máj. 14. 10:54
 40/72 anonim ***** válasza:
82%

A lány fél mert nem akar gyereket. Ha véletlenül összejön neki akkor neki kell menni abortuszra vagy esetleg megszülni és nem neked.

Jó értem a problémádat mert ha tablettát szed akkor minek a gumi vagy fordítva ha van gumi minek a gyógyszer. és ahogy írtad így a kettővel sem 100%-os a védelem, mert becsúszhat így is.

Csak azt tudom, hogy ha az én párom hajlandó lenne gumit húzni akkor nem mérgezném a szervezetemet tablettával. Így meg az benne a jó érzés, hogy érezzük egymást teljes mértékben úgy hogy nem kell félni a babától.

Még egy tanács üzenem barátnődnek. Ne féljen ennyire a gyerektől(nem tudom hány évesek vagytok, ha meg már írtad akkor elnézést kérek), de ha fiatalon ennyire rágörcsöl erre, hogy nem akar gyereket annyira belebeszéli magába ezt, hogy később védekezés nélkül sem fog összejönni neki. Így ne parázzon ennyire és bőven elég vagy a tabi vagy a gumi módszer.

22/l

2011. máj. 14. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!