Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?
Szerintem a legnagyobb értelmetlenség!
Stabil kapcsolatban ne féljen már a nemibetegségektől egyik se!
Hiába mondják, hogy egyik se 100 %, mert együtt a kettő se 100 %! Sőt ha még mellé mást is alkalmaznak, az se 100%! Semmi se 100 %! Akkor 100 %, ha le se fekszenek!
A tabletta Pearl-indexe 0,1-0,5, vagyis 99,5-99,9 % a hatékonyság, hova kéne ezt még fokozni!
Fogd már fel, hogy a lánynak nagyobb gond egy gyerek. Neki kell megszülnie, vagy elmenni abortuszra. Bizonygathatod, hogy nem lépsz le meg stb, de attól még simán megteheted. És ha megtartjátok se neked kell szenvedned az egésszel.
Marhára nem szeretne gyereket még, ezért nyugodtabb, ha nem 99,5%, hogy nem esik teherbe, hanem 99,9%. Persze neked felfoghatatlan, de egy lánynak más.
De nem csúszik be gyerek, annyi eséllyel csúszik be, mint hogy a fejedre esik egy tégla az utcán munkába menet! Az utcára meg mégis kimegy! Pedig az még agyon is üthet!
Nem értitek?!
Vagy ha fél, miért elégszik meg ezzel a dupla védekezéssel, miért nem kell neki még több, hisz ettől MÉG MINDIG becsúszhat (pl. pont hasmenése van, de van gumi, de az is pont akkor szakad ki)!
Végtelenségig lehet folytatni, finomítani!
Erre senki semmit nem méltóztatott írni!
TUDOM, hogy ő esik teherbe, de ez nem változtat a tényeken semmit, mert NEM FOG teherbe esni, valóban, védekezni fontos és kell, de rettegjünk már ennyire!
Na hallod...
Se trágárságot, se becsületsértő, se rasszista dolgot nem írtál. Te ezzel az erővel meg őket jelenthetnéd, mert nem értesz egyet velük, csak szerencsére te velük ellentétben becsületes vagy.
Hiába, ez a gondolatrendőrség a nagy net-demokráciában :D
"Azért elgondolkodhatnál kicsit...kb. 30 emberből 1 ember adott igazat. Persze mindenki hülye, csak te vagy helikopter..."
És ha 30-ból 1 adott igazat? Szerinted az oldal reprezentatív? Azért elgondolkodhatnál kicsit... Kiírom mondjuk 1 hónap múlva és más válaszok jönnek.
Meg ugyebár függ a kérdés megfogalmazásától is. Ha úgy írom ki, hogy "Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?", akkor nyilván azok írnak többen, akik a kérdést elolvasva felháborodnak, és jól helyre akarják tenni a kérdezőt. Ha azt írom ki, hogy "Erre gondoltam, kell-e együtt a kettő", akkor meg nyilván azok írnak, akik nem védik véresszájúan ezt a nagyon remek módszert.
A véleményekre voltam kíváncsi, és elég meglepő is volt az eredmény.
Orvost is kérdeztem már, azt mondta marhaság. De biztos ő is hülye, ti vagytok az orákulumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!