Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?
Szerintem a legnagyobb értelmetlenség!
Stabil kapcsolatban ne féljen már a nemibetegségektől egyik se!
Hiába mondják, hogy egyik se 100 %, mert együtt a kettő se 100 %! Sőt ha még mellé mást is alkalmaznak, az se 100%! Semmi se 100 %! Akkor 100 %, ha le se fekszenek!
A tabletta Pearl-indexe 0,1-0,5, vagyis 99,5-99,9 % a hatékonyság, hova kéne ezt még fokozni!
De mi az, hogy marhaság? Én személy szerint csak óvszerrel védekezem, mert nem szedhetek tablettát. Ha szedhetnék, akkor nem használnék mellette óvszert.
DE: Attól még megértem, ha vkinek ez nagyobb biztonságérzetet ad. Ha ő úgy nyugodt, hogy szedi a tabit és még van óvszer is, akkor csinálja úgy.
Lehet, hogy csak 0,5%-kal kisebb az esély a teherbeesésre, ha mindkettőt használja, de az is vmennyivel kevesebb.
Még mindig inkább a dupla holland módszer, mint a megszakítás meg az abortusz.
Ha nem tetszik, akkor hagyd ott, és keress olyat, aki hajlandó tabit szedni, és nem húzat veled gumit. Mert fogadni mernék, hogy ha nem akarna a csaj tabit szedni, akkor az lenne a probléma.
Bäszki mondtam már, hogy az NEM LENNE PROBLÉMA, MÁR EGYSZER LEÍRTAM, KÖNYÖRGÖM OLVASSATOK MÁR!
Már megint. A hülye, önző férfiak, fogadjunk, akkor se húznának óvszert, ha nem szedne tablettát a lány! Mert ők csak ilyenek lehetnek!
Az, hogy az óvszer kényelmetlen, és csak ÉRTELMES, INDOKOLT esetben szeretném felvenni (de akkor szó nélkül), úgy látszik senki agyáig nem jut el. Tudjuk, a férfiakat nem kell megérteni, mindig a nőnek van igaza, mert ő "a" nő, ő eshet teherbe, és ez már automatikusan mindenre indok.
tehát, hogy tiszta legyen:
HASZNÁLNÉK ÓVSZERT, HA:
- nem szedne tablettát a lány
- amíg a tabletta nem hat még jól
mellesleg jobb ötletnek is tartom a sima óvszer + naptár kombinációt (a tabletta mesterséges, azért)
De ha van tabletta, akkor óvszer nem kell, és ezt az előnyt ki szeretném használni, és idegesít, hogy követelik, hogy ne tegyem.
És akkor erre az a megoldás, hogy kiírsz a kérdést, és arra vered a f@szod, hogy de akkor is igazad van"? Hát baromi sokra mész vele.
Talán beszéld meg a lánnyal...
Még ha igazat is adnánk, mivel lenne jobb,
Nem erre verem, hanem véleményekre voltam kíváncsi, és elképedtem a kissé szűklátókörű véleményeken, amelyek szerint a férfi feladata hogy bármit szó nélkül megtegyen.
És vártam valami tippet is, de nem kaptam (ugyanis a lánnyal nem tudom ezt megbeszélni).
Mi a bánatnak írsz ki kérdést,ha nem vagy hajlandó meghallgatni mások érveit,csak hajtogatod a magad igazát?
Nem vagyunk egyformák,ő így érzi magát biztonságban,ezt vagy fogadd el,vagy hagyd el,hogy találhasson mást.
A naptár módszer meg egy nagy marhaság,még kiegészítésnek alkalmazni is felesleges.
"stabil kapcsolatban
"(ugyanis a lánnyal nem tudom ezt megbeszélni)"
Szted ez nem ellentmondás? Ha annyira stabil kapcsolat lenne, meg lehetne beszélni.
Akkor mit kellett volna tennem? Azt mondani: bocsi, nektek van igazatok, visszakozom?
Hát, szerintem se jó hogy ezt nem bírom megértetni vele, a stabil kapcsolatot úgy értettem, hogy nem futó kalandnak szánjuk...
"A naptár módszer meg egy nagy marhaság,még kiegészítésnek alkalmazni is felesleges."
Oké, hogy ne tűnjek akkora állatnak, pl. elmondhatod, miért marhaság, hadd tanuljak. Eddig azt hittem, több forrásból, hogy az igenis hasznos, hogy pl. termékeny napokon ne szeretkezz még gumival se. Ezek szerint semmi szabályosság nincs? És van-e erre referenciád? Mert ha meggyőzően érvelnek én igenis elismerek dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!