Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minek gumi + tabi együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek gumi + tabi együtt stabil kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szerintem a legnagyobb értelmetlenség!

Stabil kapcsolatban ne féljen már a nemibetegségektől egyik se!

Hiába mondják, hogy egyik se 100 %, mert együtt a kettő se 100 %! Sőt ha még mellé mást is alkalmaznak, az se 100%! Semmi se 100 %! Akkor 100 %, ha le se fekszenek!

A tabletta Pearl-indexe 0,1-0,5, vagyis 99,5-99,9 % a hatékonyság, hova kéne ezt még fokozni!

2011. máj. 13. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem neked a barátnőddel van bajod, vele kellene megbeszéld a dolgot.
2011. máj. 13. 11:14
 12/72 A kérdező kommentje:

"Azért a gumi, mert pl. a tag elmegy egy nyilvános wcre ott felszed kórokozót ami r nem ártalmas"

A tag nem ül le egy nyilvános WC-n. A tag szépen föléguggol. Mellesleg a tag eléggé utálja a nyilvános WC-ket, kihegyja, ha csak lehet.

2011. máj. 13. 11:15
 13/72 anonim ***** válasza:
83%
Egyrészt megválaszoltad,egyik sem 100%,egyébként ezt úgy hívják holland módszer,teljesen bevett dolog,másrészről mit zavar,hogy ki hogyan védekezik.
2011. máj. 13. 11:16
 14/72 A kérdező kommentje:
Volt ilyen problémám, a lány ragaszkodott hozzá, én meg hiába mondtam, hogy elég a tabletta.
2011. máj. 13. 11:16
 15/72 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
93%

"Hadd kérdezzek én is: tabletta + óvszer esetén szerinted nem csúszhat be gyerek?"

Minimális eséllyel.

"És szerintem felelősségteljes férfi vagyok, én se akarom, hogy egy gyerek becsússzon, de az értelmetlen túlbiztosítást legalább ennyire utálom..."

Mivel nő vagyok és anyuka is, láttam magam körül jópár átb.szott férfit szaladni az oviba, de terhesen elhagyott anyukát is és amíg a kórházban feküdtem két hétig mert a gyerek idő előtt akart kibújni, láttam a kórterem többi 5 ágyán naponta változni az abortuszosokat. Pasit alig, csak a zokogó, műtét után ébredő nőket. Némelyik pasi rendes volt, mert a műtét után hazavitte a nőt, de volt aki oda se tolta a pofáját, csak odatelefonált. Könnyű nektek dumálni, hogy így vagy úgy vagytok felelősségteljesek, csak tudod ezt a bölcsi, ovi és iskola folyosóján kevésbé látom. (Nem mondom, van pár igyekvő apuka is.)

Ha neked fölösleges túlbiztosítás, akkor ha mégis becsúszik a gyerek, akkor rinya nélkül felneveled, jó?

2011. máj. 13. 11:24
 16/72 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
88%

"a lány ragaszkodott hozzá,"

Persze, mivel ha gáz van, akkor őt fogják elaltatni és kikaparni nem téged, ha pedig megtartja a gyereket, akkor a te kényed-kedvedtől függ, hogy jó apuka leszel, vagy mondvacsinált indokkal próbálsz kibújni a gyerektartás alól.

2011. máj. 13. 11:26
 17/72 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem tetszik ez a fajta védekezés, használd a másik bejáratot. Vagy keress mást.
2011. máj. 13. 11:27
 18/72 anonim ***** válasza:

Ha komoly stabil kapcsolat, akkor miért lenne baj ha véletlenül terhes lessz a csaj.

De jó azt értem hogy talán várni szeretnének.

De ahoz a hozzá szoláshoz szeretnék valamit hozzá füzni aki azt írta hogy a kan felszed valamit a wcén,

férfiak ellég nehezen szednek fel nemibetegségeket ilyen módokon, mivel legtöbben álva hugyoznak, és a nemi szervük ellég messze van a fertözö wc-töl.

Lányok vagy nök ezuttal viszonylag közel vannak a wchez, és könnyebben kapnak el mindenféle betegséget onnan. Ès ez tény, és tanították nekem a suliban is, és mindenféle "szex-információs" oldalon ezt lehet tanúlságban venni.

2011. máj. 13. 11:30
 19/72 A kérdező kommentje:

A lánnyal együtt nevelem fel nyilván. Naná, majd egyedül.

Neked a 99,5-99,9 % nem minimális? Neked csak a 99,999999999999999 % jó? Az se 100. Tudod: erre is lehetne mondani, hogy az ismerősöm ismerőse ismerősének az ismerősének a távoli rokona így esett teherbe, jajj félünk, még kéne valami védekezési módszer!

És hülyét kapok ezektől a "könnyű a férfiaknak" dumáktól! Mindennek van határa, továbbra is túlbiztosításnak tartom. Ha valaki ennyire fél, ne is éljen nemi életet, hogy tudná élvezni.

2011. máj. 13. 11:31
 20/72 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
76%

11:30

Mi nem ülünk rá, legalábbis nagyon kevés nőt ismerek aki ráül. A lányaim is már trenírozva vannak arra, hogy nyilvános wc-ben törlés, papír az ülőkére.

De aki ráül, annak is a combjai érintkeznek a deszkával.

Ellenben a pasiknak ráülni sem kell, elég a megfogni a kilincset amit előtte olyan fogott, aki nem mosott kezet miután a retkes f.szát fogdosta.

A volt pasim is mondogatta, hogy egy kőműves ismerőse azt tanította neki, hogy nem mindegy, hogy p.csös kézzel fogod a téglát, vagy téglás kézzel fogod a p.csöd.

A férfiaknál a pisilés ELŐTTI kézmosás alap lenne nyilvános helyen...

2011. máj. 13. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!