Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak heti 1 alkalommal vagyunk együtt, akkor érdemes elkezdeni tablettát szedni?
Heti egy alkalomtól nem lehetsz terhes?:)
Hát ha ritka, akkor az legyen "minőségi", kielégítő, nagyon élvezetes és ezen az óvszer sokat ront.
elsőnek: köszi a választ, egyébként ott volt még hogy "vagy maradjon a gumi?" szóval nem lehet terhes a bnőm, nemhogy még én;)
másodiknak: mi van ha az az 1 alkalom nem 1körös? :-P
Annak csak örülj, hogy nem lehetsz terhes, áldásos dolog.
Sexet ennyire ne nézzük már anyagi oldalról, hogy 1000 / hónap 6000/hónap.
Ha nem óvszert használtok, az könnyen heti 3 alkalom lesz egyből, mert annyival jobb:)
én inkább a bnőm egészsége miatt kérdeztem ezt nem az anyagiak miatt.
bár a 6k/hó nem valami olcsó
Az tuti, hogy nem tictac.
Ha hajlamos a trombózisra, migrénre, nem ajánlott, de ezt a nőgyógyász dönti el kivizsgálás után.
Van aki 3 hónapig szedi és baja van tőle, van aki 30 évig szedi és nincs tőle baja.
Minél drágább, általában annál alacsonyabb a hormontartalma.
Ennyiért én a barátnőd helyében biztos nem szedném.
A fogamzásgátló nagyon veszélyes, szóval ha meg tudtok lenni nélküle, akkor ne szedje.
Persze ti tudjátok, mi a jó nektek.
23/N
Heti egy alkalomért én se kockáztatnám magam.
Túl sok a mellékhatás ahhoz, hogy ennyiért bevállaljam.
Tegyük fel, pont a libidócsökkenés jelentkezik nála a mellékhatások közül (ami nagyon gyakori), akkor az egy alkalomnak is könnyen lehet, hogy lőttek.
Csak rendszeres és gyakori szexuális élet esetén javasolt a tabletta.
Szerintem a tabletta azért nagyobb biztonságot nyújt.
Nem értem mi volt az a 6000/hó?
Én is szedek fogamzásgátlót és a 3 havi adag kerül 6000-be,persze ennél gondolom vannak drágább gyógyszerek is.Szóval ha leosztjuk azt a 6-ezret a 3-hóval akkor már csak havi 2000-Ft.És valljuk be egy jobb minőségű gumi is elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!