Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak heti 1 alkalommal vagyunk együtt, akkor érdemes elkezdeni tablettát szedni?
Tényleg, most, hogy így mondod, valóban 3 havi van benne:)
Ebben a hónapban én váltottam ki, onnan tudom, hogy 6k, azt nem tudom, mennyi van benne, nem én szedem, csak a költségeket felezzük:)
Szia! Ha a parod csak az aktus miatt kezdené el szedni akkor en a helyetekben inkabb a guminal maradnék. Habar.. eselyes lenne elkezdeni szedni, mert a mensit is helyreallitja meg ved a terhesseg ellen is.
En 2es fel eve szedem a fogamzasgatlot. Viszont en nem a nemi elet miatt kezdtem el, hanem a menstruaciom miatt. Nekem rengeteg jon iszonyatos fajdalmakkal.. ez nagyon szepen helyreallitotta. Igaz nagyon nagy hormonalis resze de megeri szerintem azert hogy havi szinten ne dogoljek meg a mensi fajdalom miatt es legalabb terhes se leszek! Egyebkent mi is heti 1x max 2x szexelunk. Nekem 21 tabletta 8000.- ft. Ami ugye 3honapos..
Ha esetleg elkezdené szedni a parod, csak is akkor hagyjatok el a gumit ha az 1.levél elfogyott! Biztos ami biztos!
Remelem tudtam segitteni! Sok szerencset!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!