Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap voltunk együtt a barátnőmel. A menzesze 3 napjában volt. Elszakadt az ovszer es en elmentem. Szerintetek erdemes esemény utanit bevennie? (menzesz alatt be szabad venni? ) És%ban mennyi az eselye hogy terhes lesz?
Egy dolgot tudok: egy nő bármikor teherbe eshet (még menstruáció alatt is). Az esemény utáni tablettát aktus után max 48 órán belül kell bevenni (úgy emlékszem), addig használ. Óriási hormonadagot tartalmaz, egy nőgyógyász szerint egy nőnek életében max 1x lenne szabad ilyet bevennie (biztos túloz azért, de nem egészséges dolog, annyit leszűrtem belőle). Én a helyetekben intézkednék!
Ismerek lányt, aki menzesz elmúlta után 1-2 nappal lett terhes, pedig elvileg nem lehetett peteérése. (Ld. első mondatom: bármikor lehet peteérés.)
Azoknak akik azt írják, h kicsi az esélye: igen, ez így van, de van esélye, sajnos! Amikor az ismerősöm terhes lett, annak is kicsi volt az esélye.
Az abortusz nem szép dolog, én az esemény utáni tablettát javaslom.
Először is köszi a gyors válaszokat!
Mi is arra gondoltunk hogz veszélyes lenne esemény utánit bevenni Nem magyarországiak vagyunk es itt az embernek meg kel valogatni a dokiait. Itt vény nélkül lehet kapni ilyen tablettát. Eldöntottük, hogy házasságig minnél kevesebbet fogjuk csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!