Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap voltunk együtt a barátnőmel. A menzesze 3 napjában volt. Elszakadt az ovszer es en elmentem. Szerintetek erdemes esemény utanit bevennie? (menzesz alatt be szabad venni? ) És%ban mennyi az eselye hogy terhes lesz?
Figyelt kérdés
Ugy is elveszem de meg legalabb 2 ev mulva mert nagyon szeretem!!! Én 20 Ő 18 éves. (Tudom hülyeség volt ilyenkor csinálnunk)Kérlek SEGITSETEK!!!2010. máj. 10. 10:13
11/13 anonim válasza:
Egészséges pár esetén a PETEÉRÉS IDEJÉBEN KB 20% az esély a teherbeesésre.
Szerintem nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy a menzesz 3. napján teherbe esett. (Persze az ördög nem alszik).
Ha semmiféleképpen nem tudtok bevállalni egy gyermeket, akkor menjetek el orvoshoz, és kérdezzétek meg őt, mit javasol.
Ha nem lenne katasztrófa a baba, akkor szerintem ne vegyen be.
12/13 anonim válasza:
h érted, h terhesség 1. hónapjában? az vetélést okoz, de csak súlyos esetekben adják, ha a baba beteg!! inkább 72 oras tabi. nem lesz semmi gond, nekem se volt tőle semmi bajom. inkább, mint az abortusz. legközelebb pedig durex arouser, nekünk az még sose szakadt el.
13/13 anonim válasza:
Nekünk is a nagy híres durex szakadt el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!