Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok akik együtt éltek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok akik együtt éltek! Hetente kb hány alkalommal szexeltek?

Figyelt kérdés

Nemrégóta élünk együtt a barátnőmmel, de sajnos a szex valahogy mindig háttérbe szorul. Mármint, én akarnám de a bnőm nemigazán van mindig benne.

Mindketten dolgozunk, plusz ugyehát a munka utáni tennivalok stb legtöbbször csak beesunk az ágyba és nemsok erőnk marad.

Gondolom én. Aztán lehet ő már nem talál vonzónak :/

Ha leülök vee beszelni erről, ugyenezeket az indokokat mondja amit fentebb írtam.

24/F

23/L

2015. nov. 9. 12:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

faja...

te mint csaj szted lehet a tabitól?! h az miatt nem kívánja annyira?!

Régebben sem volt annyira kívánós mondjuk.

3 éve szedi ezt a fajtát, állítása szerint.

2015. nov. 9. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó kifogás sose rossz. Èn nő vagyok ès napi szinten igènylem többször.
2015. nov. 9. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:

6 éve vagyunk együtt, és 3 éve együtt is élünk.

Mindketten dolgozunk, csak este találkozunk.

Olyan nincs hogy kimarad egy hét, hétközben olyan 2-4 alkalom jön össze, hétvégén meg abban a két napban 3-8 :D

Tehát heti olyan 5-10 alkalommal.

2015. nov. 9. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
3 éve élünk együtt, van, hogy minden nap, van, hogy 3-4 nap kimarad. Ha sok a meló, stressz, kevés a szabadidő, akkor normális, hogy kevesebbet szexeltek. No para, meg ne erőltesd!
2015. nov. 9. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:
89%
Hát, így 50 fölött jó, ha heti egyszer fel tudom tüzelni a nejem kedvét. De szerintem ne mások példájával akarj érvelni. Legyél jobb szerető! A szex ne az ágyban kezdődjön, hanem már amikor hazaértek és találkoztok. Vagy ha telefonáltok napközben. Érezze a párod nőnek magát melletted a nap minden percében!
2015. nov. 10. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!