Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párok! Ti egy héten hányszor szexeltek?
Hétköznap általában attól függ mennyire vagyunk fáradtak,ha nagyon, akkor általában leszopom elalvás előtt és ennyi, ha nem vagyunk akkor szexelünk, 3-4 este az átlag hétköznap, de ha nem vagyunk fáradtak és megkívánjuk egymást, van hogy hazaérünk és csináljuk aztán, pihenő és még este is.
Hétvégén, meg attól függ, hogy mennyit vagyunk itthon. Reggel orálal keltem mindig, ha nincs dolgunk akkor általában meg is dug,aztán napközben attól függ mit csinálunk. Tegnap pl. reggel orállal keltettem, amiből szex lett, elmentünk fürdeni, ahol már nehezen bírtunk magunkal így hazafelé félre álltunk egy kihalt részen, ahol leszoptam, majd beérve az ajtón vitt az ágyba egyből, majd pihenés után közös fürdés, ahol megint a számba került. Majd este vacsora készítés közben nem bírt magával és rádöntött az asztalra, gyors menet ettünk és mentünk lefeküdni, ahol még folytattuk hajnalig. DE persze nem minden hétvége ilyen, van, hogy reggel gyors orál és este egy gyors menet.
Egyébként van közöttünk egy "megállapodás" vagyis mondtam neki, hogy imádok szopni és persze szeretek a kedvére tenni, így bármikor megkívánja, én csinálom neki. Ezért elég sokszor szoktam lesz*pni.
25/F
2-3 naponta
de sok mindentől függ:
ha jobban fel vagyunk izgulva akkor picit gyakrabban, de olyan is volt, hogy 1 hétig nem volt semmi
amikor én depis voltam, vagy fáradt. volt hogy ő csak rámverte vagy dugott és meg csak feküdtem ott
de jó volt hogy közelemben volt, szeretem őt, a lényeg h együtt legyünk szerelemben
az előző válaszolók együtt élnek nem ?
nekem van, hogy enni nincs időm xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!