4-5 éve vagy annál több ideje együtt is élő párok Ti még mindig annyit szexeltek mint az elején?
4 és fél éve vagyunk együtt.Én 23 ő 27 éves. Az elején nagyon nagy volt a szenvedély, éjjel nappal csináltuk-mint gondolom az emberek többsége egy kapcsolat elején. De úgy a 3.-ik évtől (akkor költöztünk össze)....ez lecsökkent. Mondjuk többféle fogamzásgátlót is szedtem, aminek következménye volt a libidó csökkenés, hüvelyszárazság és egyéb dolgok....sokszor fájt az együttlét...és a párom is volt hogy visszafertőzött. Én már jól vagyok minden vizsgálat szerint, a páromnak még holnap kell mennie orvoshoz....Szinte egész nyáron nem szeretkeztünk az állandó problémák miatt, persze petting meg ilyesmi volt....De én úgy érzem hogy ha ő is rendben lesz testileg én bennem akkoris van olyan félsz hogy már soha nem leszek olyan nedves mint rég, vagy megint fájni fog....Nem tudom mi történt velem....
Amúgy köztünk minden rendben...neki is most sok a stressz munája miatt, és valahogy más dolgok is lettek olyan fontosak mint azok előtt a szex.
Már nem fekszünk egész nap az ágyban,mint régen egy egy találka alkalmával hanem most már dolgozunk és éljük a normális hétköznapokat....Természetesen ha ő is rendben lesz remélem a szex is rendbe jön köztünk, csak van bennem olyan félsz hogy a hülye fogamzásgátló egy életre tönkrevágott.....
Vagy csak nyugodjak meg és ne parázzak?Már lehet csak bebeszélek magamnak hülyeségeket....Ti hogy vagytok ezzel ennyi év után?Csökkent az együttlétek száma?
Sokkal kevesebbet szexelünk. Az elején ki se szálltunk az ágyból, most meg jó, ha egy héten egyszer csináljuk.
És különösebb energiát sem fordítunk rá, mindig ugyanaz a koreográfia..
Mondjuk azért ha negyed évig nem szexelnénk, én rendesen kiakadnék..
ugyanúgy vagyunk,mint ti :D
épp tegnap este gondolkoztam ezen :) nekem is ilyen gondjaim voltak a fogamzásgátlóval, már egy éve nem szedem, már minden oké, de a párom meg folyton panaszkodik, hogy neki így kényelmetlen, de én meg nem tudom szedni....ilyenkor nekem is elmegy a kedvem az egésztől....
nálunk is nagyon megcsappant az együttlétek száma, főleg mióta befejeztük az egyetemet és dolgozunk. estére kipurcanunk mind a ketten, épp csak enni meg aludni van erőnk. szerintem ez valahol normális :)
a te párod is reklamál a tabletta elhagyása miatt?
én feldobtam a páromnak, hogy mi lenne, ha megkérdeznénk a dokit, hogy nincs-e férfiaknak fogamzásgátló, persze az ellen tiltakozik ezerrel....
Sok türelemmel és kitartással minden visszaállítható. Mindig lesznek gondok az életben, jönnek majd libidó csökkenések, de ezeken át kell lendülni.
Mi 8. éve vagyunk együtt, ebben volt a páromnál gond a sok stressz miatt, nálam alakult ki pcos (hormonzavar), méhen kívüli terhesség, sima terhesség...
Nekem is volt hüvelyszárazság, de erre vannak kitalálva a különböző síkosítók.
Jelen időszakunkban teljesen normális a szexuális életünk, van, amikor többet, van amikor kevesebbet vagyunk együtt.
A boldog és tartós párkapcsolatban a szex nem az alap. Fontos és elengedhetetlen fűszere, de nem a legfontosabb.
Túl fogtok ezen is lendülni, ha szeretitek egymást. :)
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Én is beteg voltam a tablettától,és amikor járkáltam dokihoz,ugye nem lehetett szex. ( 3hónapig kb). Nagyon nagy bűntudatom volt,hogy miattam nem lehet. Aztán hozzászoktunk,hogy egyre kevesebb volt,hiába gyógyultam meg.
Most távkapcsolatban élünk,hétvégén találkozunk,akkor meg szinte csak a szexről szól minden. Én igényelném még a bújást is, vagy hogy beszélgessünk,ha már hétközben csak telefonon,Interneten keresztül tudunk kommunikálni. Persze hiányzik a szex is,de azért nem csak arról kell szólnia egy kapcsolatnak.
6 éve vagyunk együtt, és átlag heti 2.
Nálunk viszont hullámzik a tendencia van hogy egy héten 4-5 utána meg 1,5 hétig semmi..
Nincs ezzel baj, sok mindenen múlik mennyi szexre vágyik az ember..
csatlakozom:) az első 1-2 évben naponta többször is egymásnak estünk, ha tehettük ( a kapcsolatunk 2. hetétől élünk együtt). Azóta eltelt 8 év, van egy 2 éves gyerek és az átlagunk az a heti, 2, kb. De volt olyan hónap (a terhességem elején, mikor hánytam éjjel-nappal, vagy amikor esélyes volt, hogy megszűnik a melóhelye és tiszta idegbeteg volt), hogy egyáltalán nem csináltuk. A heti 2-es átlag megfelel mind a kettőnknek, főleg, hogy azért van még benne szenvedély, ötlet és kreativitás:) A szerelem meg nem múlt el, sőt, erősödött, ugyan úgy elolvadunk egymástól (igen, ő is tőlem és ezt nem is rejti véka alá). Mióta a csajszi megvan, azóta meg mind a kettőnkbe szerelmes (tényleg, érezhetően erősebb a kötődése hozzám is, már nem "csak" a felesége, a szerelme vagyok, hanem az anyja annak az embernek, akit a világon a legjobban szeret).
Szóval összességében azt gondolom, pár év után a szexuális együttlétek számának csökkenése nem jelenti feltétlenül egy kapcsolat kihűlését, egyszerűen csak átrendeződik a dolog, de ez így természetes.
Nekünk nagyjából ugyanannyi.
Soha nem voltunk nagy szex falók, heti 1-2 szokott lenni és volt is anno, 5,5 éve vagyunk együtt. 22/L és 28/F
Szerintem a korral és az együtt töltött évek számának növekedésel arányosan csökken a szexuális együttlétek száma.
Már mi sem szexelünk annyit, mint régen. Mikor összejöttünk, én voltam a hevesebb, a férjem nem ,aztán én is átálltam az ő ritmusára. Hétvégén van, hogy egész nap ágyban vagyunk, tv-zünk, ölelkezünk, simizzük egymást, de ekkor sem feltétlenül szexelünk. Egyébként minden rendben, a koreográfia is jó, s amikor szexelünk meg is beszéljük, hogy annyirajó, miért nem csináljuk többször :) Szóval eltelítődünk sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!