Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik 2 éve együtt vannak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 2 éve együtt vannak! Mennyit szexeltek még?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal, távkapcsolatban, ami azt jelenti, hogy csak hétvégén tudunk szexelni! Az elején hétvégén, amikor csak 1 napot tölthettünk egymással (ott alvás nélkül) egy nap 3x-4x is együtt voltunk.

Kb. másfél éve aludhatunk együtt, de mostanában egy hétvége alatt is nehezen jön össze a 3 alkalom, inkább 2 a jellemző.

Ez szerintetek nem kevés ahhoz képest, hogy csak hétvégén vagyunk együtt?

Vagy 2 év után már természetes, ha enyhültek az indulatok szex terén?

Csak kicsit aggódom, hogy már nem tart olyan vonzónak a barátom.

2010. jan. 2. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Valtozo. Jellemzoen napi 2x, de van amikor 1-2 nap kimarad, mert nincs hangulat, stb. Ha atlagolni kene, akkor heti 8-10 alkalmat mondanek.

21f (baratnom 20 eves)

2010. jan. 2. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi félig meddig együtt élünk, hétvégén vagyok csak otthon, és heti 4-5 alkalommal szeretkezünk a hét zsúfoltságától függően. Most szünetben 1 hét alatt 6-7 alkalom volt.
2010. jan. 2. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
heti 6-7 alkalom átlagosan.Ha aggódsz akkor próbáljatok ki valami újat pl.:kikötözés,jelmezek,szerepjáték.Simán feldobja a szexet.
2010. jan. 2. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
mi heti 2-3szor találkozunk, de csak pénteken megyek hozzá, mivel még gimnáziumba járok, így máskor nem tudok ott aludni. pénteken, amikor ott alszom nála, változó, hogy mennyit szeretkezünk. van, hogy csak egyszer, de pl most szilveszterkor 4szer. de a jellemző az a 2 alkalom. persze ha valamilyen oknál fogva többször vagyunk nála, vagy nálunk, akkor mindenképpen beiktatunk minimum egyet.
2010. jan. 2. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak időszakos, szerintem kár aggódnod. Mi két éve vagyunk együtt. A napi több alkalom ránk sose volt jellemző. De naponta ill. 2 naponta együtt voltunk. De pont most volt egy hónap mikor egész hónapban egyszer voltunk együtt. Sajnos ez most így jött ki az ünnepek miatt, ráadásul mi még szilveszterkor is dolgoztunk. Ilyen időszakok előfordulnak, ez nem jelenti azt hogy nektek is úgy marad. Én is tudom, ez most így jött ki, majd ebben a hónapban pótolunk:)
2010. jan. 2. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
20.58as vagyok, kihagytam, lassan 4 éve vagyunk együtt.
2010. jan. 2. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi is 4 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, naponta szeretkezünk, folyton kívánjuk egymást, bárhol, bármikor.

25F és 23L

2010. jan. 3. 00:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm az információkat! :)
2010. jan. 3. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!