Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eddig kb.1200 pasival szexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).

Figyelt kérdés

Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).

A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.

Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.

A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.

Végül is ez elítélendő vagy nem?

2023. máj. 7. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 Jani Belucci ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem érint a dolog, úgyhogy én nem ítéllek el. A te dolgod, csak védekezz és járj el szűrésre.
2023. máj. 7. 08:48
 2/73 A kérdező kommentje:
Minden 3. hónapban megyek szűrésre. Gumival dugatok, viszont az orált csak gumi nélkül csinálom.
2023. máj. 7. 08:52
 3/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítéllek el, de én biztos nem lennék a partnered, nincs hozzá gusztusom.
2023. máj. 7. 08:54
 4/73 anonim ***** válasza:
100%
Most hány éves vagy? Amúgy 1200 pasival szerintem életemben nem fogok szexelni, nagyon válogatós vagyok, ehhez szó szerint tényleg az kéne, hogy szétnyissam a seggem és bekapjak bármilyen faszt...
2023. máj. 7. 09:03
 5/73 A kérdező kommentje:

3@.válaszolónak!

Nézd ott vidéken, olyan sivárság volt így a partnerek terén, hogy csak na! Akkor még működött a chat oldal a tv2-őn a 811.oldal és jóformán csak ugy lehetett ismerkedni, mármint éjszaka arra jött valaki személykocsival és szoptam. Passzív vagyok egyébként.

Annyira kevés volt ez, hogy ott kezdtem el számolni, na hány pasival is voltam eddig? Az eredmény lehangoló volt.

Utána mikor felköltöztem a fővárosba nem egyből lettem, marha bátor meg tájékozott. Azért eltelt pár hét, míg szétnéztem, elmentem meleg szórakozóhelyekre és láttam, hogy mennek a dolgok.

Ekkor kezdtem felszabadulni! Vidéken csak lenéztek, itt meg belevetettem magam az éjszakákba és kiéltem vágyaimat a szex terén.

Végül is, ilyen komoly kapcsolat meg nyálas csöpögős romantika nincs a való életben, de nincs is rá szükségem. Pl. az egyik szórakozóhelyen, bemész, köszönsz, kérsz egy jegyet és kész! A termekben olyat, hogy köszönés nincs!

Mindenki fa arccal, néz maga elé és szó nélkül mennek a sötét zugok,helyek felé! Ott meg ki mit akar, szó nélkül térdelnek, ahogy én szoktam vagy behajolnak.

2023. máj. 7. 09:04
 6/73 anonim ***** válasza:
100%
A te dolgod. Viszont ilyen gyakoriságnál én már naponta mennék szűrésre, mert egy éjszaka nálad már 16x nagyobb az esélye, hogy valamit elkapsz valakitől. Ezzel már másokat is veszélyeztetsz elég rendesen. Akármennyire is vidéken nőttél fel, felelőtlen vagy és kész. Nem csak végbélen keresztül kaphatsz el ezt-azt, nyálkahártyán keresztül is felszívódnak a kórokozók, plusz ha van egy rossz fogad, az is veszély-faktor.
2023. máj. 7. 09:11
 7/73 A kérdező kommentje:

6#. Félreértettél! Nem minden nap vagyok 16 pasival! Ennyi volt a rekordom egyszer. Ha bemegyek az éjszakába, kb. 3-5 pasival szexelek. De, ez változó.

Végül is, nekem a kinézet arc nem lényeges, csak térdelek és az arcomra engedem. Vagy behajolok, ez viszont melos munka otthon, legalább 1 óra hosszát igényel, mosás, síkosítás, tágítás.

Az orált gumi nélkül csinálom, a számba engedem vagy az arcomra. Lenyelni nem szoktam.

2023. máj. 7. 09:18
 8/73 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te? :DD
2023. máj. 7. 09:19
 9/73 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem nem engedi, hogy a szájában élvezzek el.
2023. máj. 7. 09:22
 10/73 A kérdező kommentje:

9#. Na látod! Rengeteg családos, nyugdíjas, magányos, elvált eddig heteroként élő férfi lejön ilyen helyekre!

Lehet, hogy otthon már évek óta nem volt szex, vagy elhidegültek egymástól, elhíztak,..stb.

Az ilyen hapik nőt már nemigen kapnak, mert ugyebár a nőknek vannak elvárásaik. Így sokan lejönnek és meglepődve tapasztalják, amit nem kaptak meg eddig, vagy évekig hokiztak kényszerűségből otthon...itt leülnek és 10 perc alatt megkapják!

Sokan visszatérnek, nagyon tetszik nekik. Van, aki saját magától megijed, de hisz ő hetero...és megtagadja magától az élvezetet, mert a társadalom ezt erőlteti.

2023. máj. 7. 09:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!