Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).
Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).
A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.
Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.
A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.
Végül is ez elítélendő vagy nem?
Szerintem veled tortent valami ami miatt ilyen lettel. Nyilvan jo sok ev mulva fogsz rajonni, hogy lelkileg ures vagy, viszont akkor mar keso lesz.
Sajnalatos eset. Csak nem ertem minek kerdezel ilyen hulyesegeket, ha te ugy sem birnad ki egy pasi mellett? Nem mindegy akkor neked ki mit gondol? Ugy sem fogsz megvaltozni.
Szia. Most az egyszerűség kedvéért tegyünk úgy, hogy hiszek neked, és nem gondolom azt, hogy túlságosan is sok Don Giovannit hallgattál.
1200 ember sok, de ez annyira egy relatív kérdés, hogy elítélendő-e vagy sem. Élvezted? Védekeztél közben? Tudod magadról, hogy negatív vagy (vagy detektálhatatlan a vírusszámod)? Ha nem terjesztesz fertőzéseket, védekezel és élvezed, a te magánügyed még akkor is nem 1200, hanem 12000 emberrel szexelsz. Ha meg más ezért elítél... ő bajuk, én nem ítéllek el érte.
53@. Szoktam járni szűrésre. Mit jelent az, hogy detektálhatatlan?
Igen, élveztem.
56@. Nézd én csak utat mutatok sok hasonszőrű srácnak, akik otthon hokiznak, álmodoznak, várják a csodát otthon, nem-nem szexelnek élőben, félnek...lehet még nem is voltak férfival,...ők nem is melegek, próbálják maguknak bemesélni. Este lecsukják a laptop fedelét vagy az okostelefont és majd csak lesz valahogy..majd megnősülnek...stb.
Van egy rossz hírem, semmi nem fog változni, sem 1 hónap, sem 1 év múlva sem, ugyanúgy magányosok lesznek ezek a srácok, lehet még szűzek is.
Én csak utat mutatok, hogy van kiút, ehhez még fel sem kell költözni, van vonat, busz is és garantálom, ha ráéreznek a pesti éjszakák ízére, gyönyörére, nem fogják megbánni, hogy kitörtek az otthoni magányból. (jómagam rekordja, 1 éjszaka alatt, 16 pasival szexelés).
Aaahw te nagyon kegyetlen vagy!
Ezt nem neked kell eldonteni mas helyet! Miert zavar teged az, hogy ki szuz ki nem az? Ne haragudj de egy gyakori kerdeses random ember vagy. Akirol semmit nem tudni. Ugyan ugy mint en vagy barki itt. Nem itt kell utat mutatni. Raadasul te beszelsz a maganyrol? Hat te is az vagy.
58@. Végül is igazad van! Elnézést kérek mindenkitől, ha bárkit is megsértettem.
Biztos nektek van igazatok, ha monogámiát részesítetitek előnyben! Megvannak annak az előnyei!
Amit leírtam, ez az én életem, ez rám vonatkozik. Mert alkalmi futó kapcsolatokat kerestem. (eddig). Komoly ismerősöm vagy barátom nincs, érzelmi életem=0.
Még egyszer, Sorry! További szép estét mindenkinek!
Igy van! Te eleted. Ennyi.
Minden ember mas! Ha neked igy jo es boldog vagy akkor csinald!
Vigyazz magadra!
Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!