Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eddig kb.1200 pasival szexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).

Figyelt kérdés

Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).

A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.

Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.

A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.

Végül is ez elítélendő vagy nem?

2023. máj. 7. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%
Te dolgod, de ha egyszer megunod ezt az életvitelt és szeretnél majd megállapodni, lehet ebből gond. Egy egészséges értékrenddel rendelkező férfi nem fog veled szóba állni, ha ez kiderül. Sok meleg van Pesten, de ha 1200 csávóval voltál már, akkor nagyon alacsonyan lehet a léc. Bárhova mész, mindig lesz ott olyan személy aki már megdugott vagy leszoptad, ha én a párod lennék ezt valószínűleg nem tudnám tolerálni. Szinte biztos, hogy lesz nemi betegséged is előbb-utóbb, ha ezt így folytatod, orállal is terjed. Az is lehet, hogy már van, sokan tünetmentesek és vérből nem minden mutatható ki.
2023. máj. 16. 10:27
 62/73 A kérdező kommentje:
61@. Komoly barátot szerezni ezek után elég nehéz. De, még azt megjegyezném, hogy, nem csak nekem nehéz, hanem mindenkinek. Nézd, ezeken a szórakozóhelyeken nem csak én viselkedtem így, hanem szinte mindenki...tehát ott jóformán, mindenki a farkat keresi, amire rábukhat! Van, aki ott mindenki előtt és van, aki kabinban vagy sötét helyen.
2023. máj. 16. 19:09
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
Ok
2023. máj. 16. 19:29
 64/73 anonim ***** válasza:
100%
Talan nem ilyen szorakozohelyekre kene menni.
2023. máj. 17. 00:51
 65/73 anonim ***** válasza:
100%
:D
2023. máj. 17. 08:17
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
Menj színházba! :D
2023. máj. 17. 08:18
 67/73 Laly1972 ***** válasza:
100%
Nem semmi. Engem is dughatnál. Vagy én téged.
2023. máj. 17. 09:29
 68/73 A kérdező kommentje:

Amióta kiírtam ezt a kérdést, 1 hónap alatt kb. 10 pasival szexeltem. Ez a régebbi önmagamhoz képest elég kevésnek mondható, valahogy olyan kiégett vagyok.

Amikor felkerültem Bp-re, akkor persze habzsoltam a szexet....nem is néztem az arcokat a félsötétben, csak térdeltem és vetkőztem.

Ma már kicsit visszafogottabb vagyok, tényleg jó lenne már egy komolyabb, állandó társ, de ilyet találni nehezen tudok.

Addig is, nem tudok mit tenni, szex az kell...és megyek szórakozóhelyekre, és ott nem sokat lacafacáznak az emberek.

2023. jún. 2. 20:27
 69/73 anonim ***** válasza:
91%

Szia! Nem itelem el! Sőt, kifejezetten izagató, hogy jó kis szextekercs lehetsz!

😉

2023. jún. 2. 22:03
 70/73 anonim ***** válasza:
100%
Bakker ezt nem ide akartam.. 😬
2023. jún. 2. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!