Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).
Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).
A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.
Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.
A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.
Végül is ez elítélendő vagy nem?
Amióta kiírtam ezt a kérdést, 1 hónap alatt kb. 10 pasival szexeltem. Ez a régebbi önmagamhoz képest elég kevésnek mondható, valahogy olyan kiégett vagyok.
Amikor felkerültem Bp-re, akkor persze habzsoltam a szexet....nem is néztem az arcokat a félsötétben, csak térdeltem és vetkőztem.
Ma már kicsit visszafogottabb vagyok, tényleg jó lenne már egy komolyabb, állandó társ, de ilyet találni nehezen tudok.
Addig is, nem tudok mit tenni, szex az kell...és megyek szórakozóhelyekre, és ott nem sokat lacafacáznak az emberek.
Szia! Nem itelem el! Sőt, kifejezetten izagató, hogy jó kis szextekercs lehetsz!
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!