Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig kb.1200 pasival szexeltem! Ez elítélendő? (bővebben lent).
Már írtam régebben erről, hogy vidékről költöztem fel Budapestre, a vidéki meleg partnerkeresésemről, (ami ott majdnem egyenlő volt a nullával).
A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden.
Több lehetőség, szórakozóhelyek,parkok, egyebek.
A legtöbb, akivel 1 éjszaka alatt voltam, az 16 pasi. Persze ott a félhomályban, szinte nem is nézem az arcokat csak térdelek vagy behajolok.
Végül is ez elítélendő vagy nem?
Vidékről költöztem fel, de nem hogy 1500 partnerem nem gyűlt össze 5 év alatt, hanem szerintem még a 20-at se értem el.
Mondjuk én biztosan nem állnék össze veled. Egyrészről egyértelmű, hogy kb. egy alkalom és eltűnnél mint a legtöbben. Másrészről nem az az életcélom, hogy úgy éljem ki magam, hogy minél több pasival szexelek. Inkább elmegyek moziba, sétálni, kirándulni, mert abban több szórakozás van, mint "vadászni". És inkább legyen 1500 szex alkalom, de az egy pasival. Egy olyan pasival, aki nagyon bejön, aki tetszik, akivel jól érzem magam.
Igen, igen.... Gyorsan írja valaki, hogy régimódi vagyok és menjek pappnak.
32-es nem vagy régimódi,ne menj papnak!
Viszont ha tudsz hasonlóról,mint amilyen te is vagy,akkor kuldd már el nekem Foxpost-on, biztos örömmel fogadnám az életemben.
Máshogy már úgyis szinte lehetetlen az ismerkedés:(
Eddig kb. 1200x szexeltem ugyanazzal a pasival. (10 éve.) Ez elítélendő?
Vidékről költöztem fel Budapestre. A felköltözésem után itt gyökeresen megváltozott minden. Több lehetőség ismerkedésre (ami ott vidéken majdnem egyenlő volt a nullával). Meg is találtam azt, akivel összejöttem, majd az évek múlásával össze is költöztem. Közös a múltunk, a jelenünk és valószínűleg a jövőnk is. És kb. ugyanannyit szexelek, mint te. Csak én biztonságosabb körülmények között, és mindent tudok a partneremről, nem vadidegenekkel csinálom.
Végülis ez elítélendő vagy nem?
(Érted... Ki mire büszke.)
És engem is érdekel: Hány éves vagy? 40+? 50+?
38 @ 39 válaszolónak! Középkorú vagyok. 39-esnek! Ezt azért kevesen teszik ám meg, hogy összeköltöznek! 10 meleg közül legalább 9 titkolja a társadalom előtt!
Mégis mit szólnak a munkahelyen? Mit szólnak a szülők? Mit szólnak a szomszédok?
Ez volt az egyik észrevételem, amit írtál. A másik az, ha ismernéd a meleg világot, meleg éjszakát tudnád, hogy a monogámia nem jellemző ott!
pl. melegbárokban, a sötétben azt sem tudják, hogy kivel szexelnek! A gloryknál mégúgy sem, elhiheted!
Még egy megjegyzésem erről a rózsaszín, csak 1 partnerrel vagyok mindörökre életről! Ilyen nagyon keveseknél van és jómagam ezt el sem tudnám képzelni, hogy otthon fakanállal van egy állandó pasi, semmi izgalom, semmi adrenalin csak ugyanaz a pasi mindörökre?....brrr még a hideg is kirázna az unalomtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!