Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Eddig négyszer voltam úgy lakáson, hogy nem tetszettem a másiknak. Ebből három kb. szó szerint kidobott. Csak egynek sikerült megütnie azt a minimális kulturáltságot, hogy megvárta, hogy elmenjek.
2022. febr. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság, de olyan elkerülhetetlen bunkóság ami az egyetlen lehetséges védekezési mód a vendégszeretettel való visszaélés ellen, amely hasonlóan bunkóság. Emiatt jogos.
2022. febr. 3. 08:49
 72/87 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem tetszik kedves kérdező, de sajnos te az vagy!
2022. febr. 3. 10:04
 73/87 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, te beteg agybajos vagy. Csodálkozok, hogy volt olyan, aki szóba állt veled. Mellesleg miért foglalkozol azzal, hogy itt ki hogy néz ki? Azt állítottad, hogy te lefekszel olyanokkal is, akik nem jönnek be. Igénytelen lehetsz. Az, hogy itt trollkodsz, ez sokat elárul, szerintem még életedben nem voltál pasival, max az ugyanilyen igénytelenekkel.
2022. febr. 3. 14:19
 74/87 anonim ***** válasza:
78%
Véglényektől primitív viselkedés várható csak el. Akik pedig - nyolc hónap udvarlás helyett - látatlanban egymás lakásaira járnak fel бaszni, kölcsönösen kimerítik a fentebbi fogalom körét. Nincs ezen mit nyolc oldalon át ragozni... Nemhogy még itt világ szeme láttára felhozakodni vele.
2022. febr. 3. 15:04
 75/87 anonim ***** válasza:
94%

Fhuh srácok, ez kemény.

Nem szeretnék találkozni ezzel a sráccal. Küldj képet hogy nézel ki te

2022. febr. 3. 15:19
 76/87 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én értem mi folyik itt, nárcisztikus személyiségzavar🤷🏻‍♂️ ami egyébként az ezzel rendelkező személynek rosszabb is. Szóval én azért sajnálom ezt ☹️
2022. febr. 3. 15:36
 77/87 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam már olyan pasival aki baromi helyes volt, a teste mint egy félisten.

Pár mondatot váltottunk és az egoizmusa annyira lankasztó volt, hogy elköszöntem tőle.

Akármennyire helyes is vagy, ha ilyen a személyiséged, az másokat baromira lelohaszt.

Az meg hogy neked már szinte mindegy, hogy ki, csa farka legyen és ráugrasz, az nettó igénytelenségre vall.

Pláne, ha olyan helyes vagy ahogy te állítod, akkor sorban állnának nálad, de nem. Te bárkivel beéred 😂

2022. febr. 3. 20:37
 78/87 A kérdező kommentje:

"Pár mondatot váltottunk és az egoizmusa annyira lankasztó volt, hogy elköszöntem tőle."

Komolyan, akkor minek találkozgatsz emberekkel, ha ennyire nem kell a szex, hogy mindenkit visszamondasz, akinek valami baja van? Verd otthon, sokkal egyszerűbb.

2022. febr. 4. 00:39
 79/87 A kérdező kommentje:

"Azt állítottad, hogy te lefekszel olyanokkal is, akik nem jönnek be."

És ezzel mi a baj? Az embert látom a másikban, nem a rondaságot.

2022. febr. 4. 00:41
 80/87 anonim ***** válasza:
100%

"És ezzel mi a baj? Az embert látom a másikban, nem a rondaságot."

Ahhoz képest az összes hozzászóló véleményed szerint ronda, és össze kellene tennie a kezét, ha szóba állnál vele.

2022. febr. 4. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!