Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?
Fhuh srácok, ez kemény.
Nem szeretnék találkozni ezzel a sráccal. Küldj képet hogy nézel ki te
Találkoztam már olyan pasival aki baromi helyes volt, a teste mint egy félisten.
Pár mondatot váltottunk és az egoizmusa annyira lankasztó volt, hogy elköszöntem tőle.
Akármennyire helyes is vagy, ha ilyen a személyiséged, az másokat baromira lelohaszt.
Az meg hogy neked már szinte mindegy, hogy ki, csa farka legyen és ráugrasz, az nettó igénytelenségre vall.
Pláne, ha olyan helyes vagy ahogy te állítod, akkor sorban állnának nálad, de nem. Te bárkivel beéred 😂
"Pár mondatot váltottunk és az egoizmusa annyira lankasztó volt, hogy elköszöntem tőle."
Komolyan, akkor minek találkozgatsz emberekkel, ha ennyire nem kell a szex, hogy mindenkit visszamondasz, akinek valami baja van? Verd otthon, sokkal egyszerűbb.
"Azt állítottad, hogy te lefekszel olyanokkal is, akik nem jönnek be."
És ezzel mi a baj? Az embert látom a másikban, nem a rondaságot.
"És ezzel mi a baj? Az embert látom a másikban, nem a rondaságot."
Ahhoz képest az összes hozzászóló véleményed szerint ronda, és össze kellene tennie a kezét, ha szóba állnál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!