Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?
Nem kéne azonnal felmenni, mert lehetett volna nagyobb gond is.
Először tali valahol, ha okés, akkor lehet folytatni.
Ha nem tetszik a válasz, amit kapsz, akkor minek kérdezel? :D Be kéne tudni fogadni az őszinteséget. Semmi rosszat nem írt az 1-es, igaza is van. Látszik, hogy még nem sok pofon ért, majd tapasztalsz eleget még.
Én már azt sem értem, hogy mi az, hogy nem tetszettél? Hát nem úgy mész valakihez, hogy küldesz nekik képet? Vagy nem értem. :D
És hány éves fotókkal ismerkedsz? 😂😂😂
Nálam is volt így srác mikor megjelent az ajtó előtt nem ismertem meg, de be hívtam beszélgetni, mondta a pandémiás altt megváltozott fel szedett 15kg, de erről nem küldött fotót.
A hiba az ön rendszerében van.
"Semmi rosszat nem írt az 1-es, igaza is van."
Már hogy ne írt volna semmi rosszat??? Életvezetési tanácsokat ad úgy, hogy nem is kértem, és nem is arról szól a kérdés.
És mindezt valószínűleg nulla élettapasztalattal adja.
De ez mi, képek nélkül ismerkedsz? :D
Ezért van az, hogy az egyik első dolog ismerkedéskor chaten a képcsere, lehetőleg friss, normális képekkel. És egyébként én biszex vagyok és félek a lebukástól és nagyon fontos nekem a diszkréció, de akkor is képekkel ismerkedem, mert szerintem ez tök alap, hogy tudom hogy néz ki a másik, akibe bele fogom rakni a farkam/belém rakja a farkát.
Ennyire nehéz értelmezni a kérdést nektek, melegeknek??? A kérdés arról szól, hogy miért dobnak ki a lakásukból, nem pedig arról, hogy miért nem szexelnek velem. Amúgy teljesen friss fotókkal ismerkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!