Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Eddig négyszer voltam úgy lakáson, hogy nem tetszettem a másiknak. Ebből három kb. szó szerint kidobott. Csak egynek sikerült megütnie azt a minimális kulturáltságot, hogy megvárta, hogy elmenjek.
2022. febr. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
100%
36-os vagyok. Meh, ahogy gondolod. Számonra helyzet és viselkedés függő az hogy bunkóság e az ha kidobnak valakit. Van amikor igen van amikor nem. A te esetetben? Passz. De számit ez valamit?
2022. febr. 2. 05:26
 42/87 A kérdező kommentje:

"Számonra helyzet és viselkedés függő"

A jelenlegi, általam felvázolt helyzetre vagyok kíváncsi. Ott bunkóság volt?

2022. febr. 2. 10:18
 43/87 anonim ***** válasza:
100%

NE KERÜLD KI A KÉRDÉSEKET KÉRLEK!

1. Hány éves vagy?

2. Te mit tennél fordított helyzetben?

3. Hány évesekkel ismerkedsz?

Nekem ugyanis nagyon fura az, hogy ennyien mondanak neked nemet élőben úgy hogy van friss képed, meg küldesz is. Valami hiba kell legyen. Büdös a szád? Rohadnak a fogaid? Vagy mi lehet? Mert az fura, ha neked 4 ilyen talid is volt. Ha kép nélkül taliznál még érteném az okokat, de ez így nagyon fura. Nem mondta senki mi a baj veled?

Amúgy az ha sunnyognak az GÁZ! De amúgy szerintem normálisan meg lehet mondani, hogy bocsi de sajna ez nem fog menni és elköszönni egymástól.

Megjegyzem nekem volt olyan hogy a pasi küldött képeket és eljött. A valóságban azonban pocakja volt holott a "friss" képeken lapos volt a hasa és kicsit kockás. A valóságban 45 is tuti volt, de az adatlapon 27. Mikor szóátettem ezeket az eltéréseket akkor az jött, hogy én felületes vagyok. Mondtam neki, hogy ő meg hazug, hisz ott az üzenet ez egy friss test és arckép. Gondolom nem 1 nap alatt lett 20 évvel öregebb és 15 kilóval több. És még én voltam a bunkó. Nem ő, aki átvert... Na nekem ez jutott most eszembe erről.

2022. febr. 2. 11:13
 44/87 anonim ***** válasza:
100%
Ja és te hogy viselkedsz? Nem vagy az a kellemetlenkedő aki amíg nem rakják ki a finom célzásokból (mert mondjuk nem akarják megbántani, hisz nem mindenki olyan egyenes mint pl én, amit egyesek már bunkóságnak mondanak mert túl egyenes) nem akarja megérteni hogy mi a szitu?
2022. febr. 2. 11:15
 45/87 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy már megválaszoltad magadnak a kérdést. “Eddig négyszer voltam úgy lakáson, hogy nem tetszettem a másiknak.” Azért küldenek el mert nem jössz be nekik, de ezt te is tudod. Azt hogy miért bunkó módon teszik ezt, mi nem tudhatjuk, de biztosan van oka. Kicsi a valószínűsége, hogy mindenki paraszt legyen, történnie kell valaminek, amiért így álljanak hozzád.

Ui: Egyébként a válaszaidból ítélve nehéz esetnek tűnsz, szóval meglehet, hogy a személyiséged vált ki ellenszenvet másokban, csak neked ez nem tűnik fel.

2022. febr. 2. 12:22
 46/87 A kérdező kommentje:

"NE KERÜLD KI A KÉRDÉSEKET KÉRLEK!

1. Hány éves vagy?

2. Te mit tennél fordított helyzetben?

3. Hány évesekkel ismerkedsz?"

1. 28

2. Lefeküdnék az illetővel. (És ez most nem hipotetikus dolog a ti válaszaitokkal ellentétben, hanem már számtalanszor megtörtént eset, hogy egyáltalán nem tetszett a másik, mégis lefeküdtem vele.)

3. 25-40 közöttiekkel kb.

"ennyien mondanak neked nemet"

Valójában az a 4 kb. 50 esetből történt, szóval nem mondanám annyira sokan. A sok az, hogy 4-ből 3-an úgy mondtak nemet, hogy kidobtak.

2022. febr. 2. 13:52
 47/87 A kérdező kommentje:

"Nem vagy az a kellemetlenkedő aki amíg nem rakják ki a finom célzásokból (mert mondjuk nem akarják megbántani, hisz nem mindenki olyan egyenes mint pl én, amit egyesek már bunkóságnak mondanak mert túl egyenes) nem akarja megérteni hogy mi a szitu?"

Nem, sőt kifejezetten az ellenkezője vagyok. Még ha le is akarnak feküdni velem, akkor is rákérdezek, hogy biztos-e.

2022. febr. 2. 13:56
 48/87 anonim ***** válasza:
100%

Ez az arány simán jellemző más szutuációkra is. 50 emberből 4 simán tud minden indok nélkül bunkó lenni. Ezen mért kell fennakadni? Eddig hol éltél? Nem volt veled még bunkó csak úgy egy buszsofőr, egy orvos, vagy csak egy random idegen?

Komolyan ez olyan mintha azt kérdeznéd mért van a magozott meggy befőttbe néha mag. Mert megesik hogy belekerül. Megesik hogy az ember belefut 1-1 bunkó emberbe. Ennyi.

2022. febr. 2. 13:59
 49/87 A kérdező kommentje:

"Megesik hogy az ember belefut 1-1 bunkó emberbe."

Milyen érdekes, hogy most már te is bunkóknak nevezed őket. Néhány válaszoddal ezelőtt nemhogy bunkók lettek volna, de kijelentetted, hogy te is ugyanezt csináltad volna. Vagy esetleg magadat is bunkónak tartod?

2022. febr. 2. 14:35
 50/87 anonim ***** válasza:
100%
Így már egészen más a leányzó fekvése. A kérdésedből az jött le nekünk, hogy kb minden találkozód így alakul.
2022. febr. 2. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!