Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?
Figyelt kérdés
Eddig négyszer voltam úgy lakáson, hogy nem tetszettem a másiknak. Ebből három kb. szó szerint kidobott. Csak egynek sikerült megütnie azt a minimális kulturáltságot, hogy megvárta, hogy elmenjek.2022. febr. 1. 14:39
51/87 anonim válasza:
Remélem az életben nem találkozok veled, mert már így is borzalmas, amit művelsz! Teljesen meg tudom érteni, ha kidobjnak, vagy be sem engednek a lakásba!!!
52/87 anonim válasza:
Örülj neki, hogy volt, aki lefeküdt veled!
53/87 A kérdező kommentje:
Elég sokan lefeküdnek velem, elvégre jól nézek ki veletek ellentétben.
2022. febr. 2. 15:12
54/87 anonim válasza:
Honnan véled tudni, hogy mi hogy nézünk ki?
55/87 anonim válasza:
Jól nézel ki, mégis kidobnak sokan. Ergo bennünk van a hiba. :D
56/87 A kérdező kommentje:
Jobban szeretnéd megmutatni magad, majd konstatálni, hogy igazam volt?
2022. febr. 2. 18:23
57/87 anonim válasza:
Nézhetsz ki bárhogy, ilyen mentalitással nem nagyon kellenél, akkor se, ha te lennél az egyetlen pasi a világon!
58/87 anonim válasza:
Na én pont azért nem vagyok hajlandó belemenni abba a fajta ismerkedésbe, hogy ő ismeretlenül feljön hozzám, vagy én megyek hozzá. Elég egy semleges helyen, és ha megvan a szimpátia, akkor mehet a következő lépés.
Neked a stílusoddal nagy probléma van. Én már írásod alapján nem ismerkednék veled még akkor is, ha valós, hogy jól nézel ki. Nekem fontos a személyiség is. Mert hiába vonzó valaki, ha közben megvannak a következők, mint a hiszti, bunkóság, igénytelenség, higiénia hiánya és egyéb mentális betegségek.
59/87 A kérdező kommentje:
Bocsánat a mentális betegségemért, belehülyültem az értetlenkedésetekbe, mellébeszélésetekbe és képmutatásotokba.
2022. febr. 2. 19:31
60/87 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a trollt. :D Nem lenne egyszerűbb inkább lefosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!