Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Eddig négyszer voltam úgy lakáson, hogy nem tetszettem a másiknak. Ebből három kb. szó szerint kidobott. Csak egynek sikerült megütnie azt a minimális kulturáltságot, hogy megvárta, hogy elmenjek.
2022. febr. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
93%
Vagy kamus vagy, vagy valami mentális beteg. Keress fel inkább pszichológust, mert rossz úton jársz nagyon. Az én kérdésemre sem válaszoltál. Miért is dobnak ki? Nem küldesz képet? Régieket küldesz? Vagy mi a probléma? Esetleg vinnyogó a hangod, ami nem jön be mindenkinek. Vagy furcsán viselkdesz? Ennyiből nem tudunk rájönni kedves kérdező.
2022. febr. 1. 18:07
 22/87 A kérdező kommentje:

Honnan tudjam miért dobnak ki? Nem kérek indoklást. Engem is taszít, amikor megmondom valakinek, hogy nem akarok tőle semmit, majd jön a kérdés, hogy "miért?".

2022. febr. 1. 18:15
 23/87 anonim ***** válasza:
93%
Azért dobnak ki, mert nem jössz be nekik és nem szeretnék, hogy maradj egy kicsit sem.
2022. febr. 1. 18:17
 24/87 A kérdező kommentje:
De miért, fáj nekik?
2022. febr. 1. 18:20
 25/87 anonim ***** válasza:
93%
Jól van, szerintem ne etessük tovább a trollt.
2022. febr. 1. 18:30
 26/87 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg kibaszot tul csúnya vagy. Igen, fáj nekik a látványod.:)
2022. febr. 1. 18:32
 27/87 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyet még nem hallottam, hogy valakik cseréltek képet találkozó előtt, a képek igaziak és frissek voltak, majd élőben mégse jöttek be egymásnak. (Most szexre gondolok, nem kapcsolatra.)
2022. febr. 1. 19:30
 28/87 A kérdező kommentje:

De jó neked.

2022. febr. 1. 21:04
 29/87 anonim ***** válasza:
87%

Csak szex volt a cél, vagy több?

Ha csak szex és nem jössz be akkor azt mondom, hogy köszi, de nem. Ilyenkor mit kellene csinálni ezután? Ülünk és nézzük egymást? Szerintem alap, hogy fogod magad és elindulsz a dolgodra. Ha ezt nem teszed hanem továbbra is probélkoznál, hogy de na mégis legyen valami, akkor gyanus hogy megondanám kérlek távozz. Elvégre az én lakásom/házam ha valakit nem akarok, hogy ott legyen azt kirakom.

Ha esetleg haverkodás is benne volt a dologban, nem csak szex kizárolag, akkor viszon elég nagy bunkoság, ha csak ugy kidobott. De nekem gyanús, hogy sima szexröl van szó, aztán nem értettél a szóbol ezért kirakott.

Ez van, fogadd el. Ha pedig többször megtörtént ez, akkor gondolkodj el azon hogy lehet nem a másikkal van a gond hanem veled.

Csak megjegyzem, hogy a válaszaid alapján sanszos, hogy van valami gond, de nem itélkezem, majd azt a partnereid megteszik.

2022. febr. 1. 21:06
 30/87 A kérdező kommentje:

"Ha csak szex és nem jössz be akkor azt mondom, hogy köszi, de nem."

Olyan álszentek vagytok, hogy az nem igaz. Szerintem még ez a válaszod is csak valami hipotetikus dolog, aminek köze nincs ahhoz, ahogyan valóban cselekednél, ha ilyenre kerülne a sor. Persze hogy is lenne fogalmad valami olyasmiről, amit soha életedben nem csináltál.

A valóság az, hogy először mindenféle beszédtémával húzzátok az időt, hogy ne kelljen szexelni se, és beismerni se, hogy nem akarjátok. Majd amikor sikerül kiszednem belőletek az igazságot, akkor hirtelen megfogyatkoztok a beszédtémákkal, és már csak az időhúzást tudjátok rámkenni.

2022. febr. 1. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!