Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szeretitek szándékosan kidobni a melleiteket, vagy ez csak a pasik tévhite?
Én kidobnám, ha lenne mit.
Mutogatnám, és még tetszene is hogy csorog rá a férfiak nyála.
Btw egy kismellű lány.
18 évesen kipakoltam őket, élveztem hogy bámulják.. majd fokozatosan elrejtettem... Igaz a mérete miatt nem tudom :)
Van aki megáll a fejlődésben amikor meglátja... De vannak diszkrét hesszelők is..
Mikor hogy:D
Van néhány olyan szimplább trikóm/pólóm aminek van valamennyi kivágása de nem nagy.
Mivel azonban nekem relatíve nagy mellem van akkor is latszik és akkor is megnézik.
Ha egy olyan póló van rajtam ami nem kivagott de mondkuk szűkebb akkor is látszik hogy van.
De van néhány felsőm aminek picit nagyobb a kivágása (ízléses, nem közönséges) és ott jól ki lehet dobni az árut.
Néha csak egonövelés (hadilábon állok az önbizalommal es ez neha segít, még akkor is ha gáz:D).
Néha nőiesebbnek érzem így magam. Van amikor picit szexibb akarok lenni, arra vágyom hogy jobban megnézzenek (ismétlem sz*r az önbizalmam) akkor azért van hogy na, bennem van hogy oké ezt veszem fel, ebben látják:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!