Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti szeretitek kidobni a melleiteket, vagy inkább takargatjátok? Ha kiteszitek, akkor büszkeségből, vagy inkább pasiszerzés céljából?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 13:00
1/9 anonim válasza:
Nem büszkeségből és nem is pasi szerzés miatt teszem ki, ha kiteszem. Attól függ milyen felsőt viselek. Nem is takargatom de nem is mutogatom állandóan.
2/9 anonim válasza:
Ez változó, ki miért (divat, mutogatás, pasi szerzés, stb...), de az egész a fajfenntartás ősi ösztönéből ered, a női ösztön azt mondja, valaki ejtsen teherbe, a férfi ösztön azt, minél több nőt ejtsek teherbe.
3/9 anonim válasza:
Én ritkán rakom ki. Ha néha kiteszem, akkor azért, mert nagyon tetszik egy ruha. Talán 3-4 ilyen felsőm van, valamint egy ruhám ami majdnem köldökig ki van vágva. Ehhez melltartót sem hordok. Push-up és hasonló technikákat nem használok. Kicsi cicim van, én szeretem, de talán ezért is ritkán rakom mutatóba. Házas is vagyok, nem érzem illőnek.
4/9 anonim válasza:
Magamutogatás miatt és a követők szerzése miatt teszik ki.
De ezzel nincs is baj, ha tényleg nagy és szép melle van én azon nevetek, ha valaki a 75B-t nyomja fel a nyakáig, meg a dagadt 80kg-s csajok ahogy próbálkoznak
5/9 anonim válasza:
Az enyemet nagykabatban is kitettem. Egy dekoltazs mar 18-as ketegoria. Genetikai adottsag. Miutan nagy bo ruhakban is latszik, hogy oriasi, viszont husz kiloval tobbnek is nezhetnek, jo ideje normalisan szuk felsoket hordok. Szeretem, nem szeretem, ez van.
6/9 anonim válasza:
Akinek van mit, az tegye csak ki nyugodtan. F
7/9 anonim válasza:
Egy ruhám nincs, amiből látszódik a cicim, és pont ezért hatalmas büszkeség, amikor az ágyban kivétel nélkül mindenki megdicsérte.
8/9 anonim válasza:
Ez jó, nem személy szerint neked csak annyira prűd vagy, hogy dekoltázst nem mutatsz, de ágyban már több mindenkivel megforodultál.
9/9 anonim válasza:
Nekem aprók a melleim, úgyhogy igazából nincs mit kitenni.
Ilyenkor télen meg kb állandóan garbót hordok, mert nem akarok megfagyni. Nagyon fázós vagyok. Szóval a "kiteszem a mellem" cselekvése vagy nemcselekvése csak nagymellű nők számára választási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!