Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?
"Mondjuk a hisztidet nem értem. Nem kellettél, ez van, lépj tovább."
Látod, ez a baj, hogy saját magad is beismered, hogy nem érted a problémámat, de azért kioktatsz.
Én hagynám hogy ücsörögj még ha akarsz 2 percet…
…a havi lakbér felének 2perc/30napszorosának megtérítése mellett, ami 2,38 forint.
Az a bajod hogy bunkón viselkedtek? Hát van ez így, elég ha kifogsz egy kiégett eladót a boltban. Vagy épp nem volt kiégve csak te voltál bunkó.
Itt is ez a 2 eshetöség van. Mivel csak az egyik oldalt ismerjük, így nehéz megmondani ki járt el jogosan és ki nem. De a válaszaidból az lejön hogy te sem vagy szent.
Mindegy, tanácsot nem adok, mert ugy sem fogadod meg. Inkább kívánok sok szerencsét, hátha legközelebb nem dobnak ki.
… vagy akkor már ücsörögj 2,5 percet és akkor kerekíthetünk 3 ft-ra.
Átutalás megfelel, de kpben 5 forintból nincs visszajáró
"Mivel csak az egyik oldalt ismerjük, így nehéz megmondani ki járt el jogosan és ki nem."
Mindaddig, amíg nem tudtok ti, válaszolók egy konszenzuális álláspontra jutni arról, hogy bunkóság-e kitenni mást a lakásból, addig teljesen felesleges azon elmélkedni, hogy mennyire fedik az általam leírtak a valóságot.
A stilusod katasztrofa amin inkabb mindenki fent akadt en nem de ettol fuggetlenul igazuk van amilyen az irasod biztos ritka fajin fejet vaghatsz ha valakihez mesz na de a lenyeg:
Ha valakitol szexet akarok at jon de pl a kisugarzasa olyan mint a tied 100% hogy kireptetnem megkoszonnem h itt jartal de sry nem fog menni viszlat nem fogok leulni veled kavezni, dugni akartam, de ha farok lohaszto vagy akkor nincs mirol beszelni … na ugy h kb nem bunkosag kirakni a masikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!