Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért szeretik a másikat kidobni a lakásukból, ha nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Eddig négyszer voltam úgy lakáson, hogy nem tetszettem a másiknak. Ebből három kb. szó szerint kidobott. Csak egynek sikerült megütnie azt a minimális kulturáltságot, hogy megvárta, hogy elmenjek.
2022. febr. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
90%
Ha neked jobb így akkor legyen igazad. Mondjuk a hisztidet nem értem. Nem kellettél, ez van, lépj tovább. Ha már sokadszorra jársz így akkor meg mondom, nézz magadba, lehet veled van a gond.
2022. febr. 1. 21:23
 32/87 anonim ***** válasza:
90%
Nehogy lenyúld az ezüstöt.
2022. febr. 1. 21:38
 33/87 A kérdező kommentje:

"Mondjuk a hisztidet nem értem. Nem kellettél, ez van, lépj tovább."

Látod, ez a baj, hogy saját magad is beismered, hogy nem érted a problémámat, de azért kioktatsz.

2022. febr. 1. 22:38
 34/87 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég nehéz olyanvalakinek magyarázni emberek problémáit, aki genetikailag képtelen más emberek felé az empátiára.
2022. febr. 1. 22:43
 35/87 anonim ***** válasza:
90%

Én hagynám hogy ücsörögj még ha akarsz 2 percet…

…a havi lakbér felének 2perc/30napszorosának megtérítése mellett, ami 2,38 forint.

2022. febr. 1. 22:48
 36/87 anonim ***** válasza:
90%

Az a bajod hogy bunkón viselkedtek? Hát van ez így, elég ha kifogsz egy kiégett eladót a boltban. Vagy épp nem volt kiégve csak te voltál bunkó.

Itt is ez a 2 eshetöség van. Mivel csak az egyik oldalt ismerjük, így nehéz megmondani ki járt el jogosan és ki nem. De a válaszaidból az lejön hogy te sem vagy szent.

Mindegy, tanácsot nem adok, mert ugy sem fogadod meg. Inkább kívánok sok szerencsét, hátha legközelebb nem dobnak ki.

2022. febr. 1. 22:55
 37/87 anonim ***** válasza:
88%

… vagy akkor már ücsörögj 2,5 percet és akkor kerekíthetünk 3 ft-ra.

Átutalás megfelel, de kpben 5 forintból nincs visszajáró

2022. febr. 1. 22:58
 38/87 A kérdező kommentje:

"Mivel csak az egyik oldalt ismerjük, így nehéz megmondani ki járt el jogosan és ki nem."

Mindaddig, amíg nem tudtok ti, válaszolók egy konszenzuális álláspontra jutni arról, hogy bunkóság-e kitenni mást a lakásból, addig teljesen felesleges azon elmélkedni, hogy mennyire fedik az általam leírtak a valóságot.

2022. febr. 1. 23:03
 39/87 anonim ***** válasza:
90%

A stilusod katasztrofa amin inkabb mindenki fent akadt en nem de ettol fuggetlenul igazuk van amilyen az irasod biztos ritka fajin fejet vaghatsz ha valakihez mesz na de a lenyeg:

Ha valakitol szexet akarok at jon de pl a kisugarzasa olyan mint a tied 100% hogy kireptetnem megkoszonnem h itt jartal de sry nem fog menni viszlat nem fogok leulni veled kavezni, dugni akartam, de ha farok lohaszto vagy akkor nincs mirol beszelni … na ugy h kb nem bunkosag kirakni a masikat

2022. febr. 1. 23:10
 40/87 A kérdező kommentje:
36-os, elfogadhatom 39-es választ a te álláspontodnak is?
2022. febr. 1. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!